Најновије

ВЕЛИКЕ ПРОМЕНЕ: Младеновић и Никодијевић ће водити Београд?!

Актуелни градоначелник Београда Синиша Мали ускоро би требало да поднесе оставку на ту функцију, а на његово место као в. д. градоначелника до избора новог биће постављен Андреја Младеновић (Самостални ДСС), који је тренутно заменик градоначелника.

Андреја Младеновић (Фото: ЈуТЈуб)

Ипак, промене би требало да се догоде и на осталим местима у граду, па ће аванзовати и досадашњи председник Скупштине Београда и функционер СПС-а Никола Никодијевић.
Према сазнањима нашег листа, Никодијевић је виђен да након што Синиша Мали ковертира оставку преузме функцију заменика градоначелника, коју би обављао до избора, који би требало да се одрже у августу.
- Синиша Мали ће веома брзо поднети оставку. Сасвим је извесно да ће до избора новог првог човека престонице Младеновић бити в. д. градоначелника, а да ће Никодијевић бити његов заменик, те ће место првог човека Скупштине града Београда преузети СНС - каже извор.
Према његовим речима, ово напредовање Никодијевића требало би да буде подршка СПС-у на локалу и промоција Никодијевића, који би на градским изборима могао да предводи листу социјалиста.
Како бисмо проверили ове наводе, позвали смо јуче Николу Никодијевића, али он није желео ни да потврди ни да демантује наша сазнаја.
- Ја се не бавим никавих спекулацијама, бавим се искључиво својим послом - било је све што нам је Никодијевић рекао пре него што је брже-боље прекинуо везу.
Коментаришући наша сазнања, политички аналитичар Драгомир Анђелковић каже да је сигуран да ће Београд након одласка Синише Малог остати у сигурним рукама.
- На тај начин ће се обезбедити континуитет и власти и функционисања. Младеновић је човек са великим политичким искуством и мислим да може добро да настави да води Београд, такође мислим да ужива поверење СНС-а. С друге стране, то што ће Никодијевић, који је из СПС-а, бити заменик показује да СНС има добар и врло толерантан однос према свим коалиционим партнерима и да има поверење у њих, односно да их истински прихвата. Верујем да је то добар модел за добро функционисање Београда убудуће - закључује Анђелковић. Погледајте ОВДЕ шта је Путинов оперативац рекао о могућем рату на Балкану. Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Погледајте шта је Синиша Мали рекао о рушењу у Херцеговачкој:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА