Најновије

ДУТЕРТЕ ЧЕЛСИ КЛИНТОН: Шта си мислила о силовањима кад се твој отац у Белој кући бавио сексом са Левински? (ВИДЕО)

Председник Филипина Родриго Дутерте „очерупао” је својим одговором Челси Клинтон, кћерку Била и Хилари Клинтон.

Родриго Дутерте (Фото: Јутјуб)

Изгубивши из вида је са њим лоше прошао и Барак Обама, јавно је изразила незадовољство Дутертеовим речима упућеног његовим војницима поводом увођења ратног стања на делу филипинског острва Минданао:
„За ово ратно стање и све његове последице одговараћу само ја. Ви радите свој посао. Остало је на мени. Ако буде потребно, ићи ћу за ово и у затвор. Ако силујете три жене – рећи ћу да сам то ја урадио”.
Челси Клинтон је на свом Tвитер налогу написала.
 „То није смешно. Уопште. Дутерте је бандит и убица који не обраћа пажњу на људска права. Зато је важно и даље говорити да силовање није шала”.
Дутерте је прво указао да филипински војници никад досад нису силовали, а припадници америчке армије јесу – Јапанке на Окинави. Навео је да се зна за неколико таквих случајева.
За сопствено помињање „три силовања” рекао је да је тиме хтео да покаже до које мере је спреман да преузме на себе одговорност за све што буду чинили његови војници у време ратног стања. А потом се Челси Клинтон обратио непосредно, нагласивши да "женске” попут ње у свему виде само силовање:
„Да, женске од онога што се каже чују само реч `силовање`. Зато се и та Челси окомила на мене... А ја је питам: шта си мислила када се твој отац, председник Сједињених Држава, бавио сексом са (Моником) Левински и другим женама у Белој кући? Да ли си се и на њега окомила?”
Бил Клинтон се 1998-ме због везе са приправницом у Белој кући Левински био суочио и са процедуром импичмента. Због лагања пред судом и „ометања правосуђа”.
Потом се оно што Доналд Трамп назива „вашингтонским блатом” постарало да од тих оптужби буде ослобођен.
Дутерте је досад слао „дођавола” и ЕУ и Обаму, помињући му и мајку. Поручивао је Вашингтону да му Филипини нису „куче на повоцу”, а бившег генералног секретара УН, Бан Ки Муна, назвао „глупаном”.
Прочитајте ОВДЕ и каква је то реализација америчког плана на Балкану на делу?
Извор: fakti.org

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

"Желе да се борим против Кине. Биће масакр."
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА