Најновије

ПАРОВИЋ ТВРДИ: "Морамо да напустимо наметнуту улогу регионалног фактора стабилности!"

У ауторском тексту објављеном у листу Данас председник Народног слободарског покрета, Мирослав Паровић је позвао да Србија напусти наметнуту улогу регионалног фактора стабилности и да крене у правцу активне заштите националног интереса на територији бивше Југославије.

Мирослав Паровић (Фото: НСП)

- НАТО пакт форсира позицију Србије по којој је она дужна да науштрб својих интереса удовољава захтевима свих из окружења и да је по НАТО моделу пожељна власт у Београду она која ће Хрватској заборавити геноцид и етничко чишћење, подржати укидање Републике Српске, Црној Гори дозволити асимилацију Срба, а Албанији још и помоћи око стварања мафијашког пројекта "велике Албаније" - истакао је Паровић.
- Србија треба да кроз концепт српског културног простора штити Србе од асимилације на целом простору бивше Југославије. Да у економском смислу у свим билатералним односима са државама окружења форсира фирме које држе Срби. На крају, од круцијалног значаја је обрачун са албанском и црногорском мафијом које су уједно и највећа претња регионалном миру и стабилности - предлаже он. Погледајте ОВДЕ какву улогу ће Балкан имати у следећој европској кризи. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Овако је Мирослав Паровић коментарисао поделе у опозицији и власти:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА