Коре: 200 г млевених ораха; 150 г меда; 250 мл сока од поморанџе; 200 г шећера; 2 ванилин шећера; 300 г брашна; 1 кашика какаа; 1 прашак за пециво; 100 мл уља.
Фил: 750 г кестен пиреа; 50 г пекмеза од кајсије; 200 г сецканих ораха; 3 кашике рума.
Глазура: 200 г посне чоколаде; 1 кашика уља.
Помешати све потребне састојке за коре. У загрејаној рерни испећи кору на 180 степени око 40 мин. Када се охлади кору поделити на три дела.
Фил: Сјединити кестен пире, пекмез, рум и измиксати па додати сецкане орахе.
Ређати ред кора, ред фила а по врху прелијте глазуру…
Сушите веш у кући? Престаните одмах, то може изазвати озбиљне здравствене проблеме. Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Стил