Најновије

Брнабић открила детаље свађе у Влади: Мој најтежи дан на месту премијерке, али остајем

Премијерка Ана Брнабић изјавила је да је истина да је петак био један од најтежих дана за њу од како је ушла у Владу Србије, али да остаје на њеном челу.

Aна Брнабић (Фото: Јутјуб)

Она је за “Блиц” од недеље изјавила да је председнику Србије Александру Вучићу тада рекла да је такви дани натерају да размисли о свом месту и улози у Влади.

"Моја љубав према Србији, вера да ова земља може много више и боље и лична одговорност да се преузети посао заврши - да грађани бољи живот осете кроз своје новчанике, каријеру, веће изборе у животу, просперитет за своју продицу, јесу мој мотив зашто сам прихватила да водим Владу и зашто остајем на њеном челу", рекла је она. 

Тај лист подсећа да су се премијерка Брнабић и министар Ненад Поповић сукобили у петак на седници Владе након твита тог министра којим је позвао да се спречи дистрибуција хрватске дечје геј сликовнице у Србији. 

Брнабић истиче да нема ништа против тога да министри имају своје мишљење, али да се залаже да се све расправи у оквиру Владе. 

Истакла је да су чланови Владе ту због грађана, а не обрнуто. 

"Морамо да научимо да бирамо речи. Нема никакве потребе да се о сензитивним темама у јавности говори тако да се други вређају или доводе у ситуацију да се осећају као грађани другог реда. Ова Влада треба да промовише толеранцију и прихватање права на другачије мишљење, али да у исказивању другачијег мишљења не вређа никога", рекла је Брнабић. 

Додала је и да је на ову тему сада ставила тачку и да принципи колегијалности, тимског рада, пожртвованости и међусобног поштовања остају начела којима ће водити Владу и на чему ће инсистирати код свих чланова свог кабинета.

Шта је Ненад Поповић одговорио Ани Брнабић због чега је испао хаос у Влади сазнајте ОВДЕ.

Kњига "Мрежни ратови" руских геополитичара Александра Дугина и Леонида Савина диступна је у Србији и Републици Српској,...

Posted by Дневне Новине Правда on понедељак 23. април 2018.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Драгољуб Жарковић жестоко критиковао Вучића и оптужио га за ове лажи:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА