Најновије

ШОКИРАЛИ СВЕ! Андријана и Ђексон признали шта су радили под јорганом! (ВИДЕО)

Док су Андријана Радоњић и Немања Ђерић Ђексон боравили у Хотелу "Задруга", они су могли да уживају сами, далеко од очију својих цимера, али и Андријаниног оца, Душка. У кревету су размењивали нежности, а у једном тренутку камере су забележиле моменат када се може наслутити да су њих двоје имали секс

Aндријана и Ђексон (Фото: Јутјуб)

Иако обоје негирају ово чињеницу, они су током претходне вечери одговарали на питања новинара и поново се дотакли ове теме. 

"Зашто убеђујеш задругаре, да нису видели то што су видели, а тиче се онога што си радила са Ђексоном у Хотелу, а то су забележиле камере. Зашто поричеш те ствари које су биле?" - упитао је новинар портала Пинк.

- Поричем зато што знам шта је било и не могу да кажем да је било кад није. Знам да то тако изгледа. Кад се појавио тај снимак, баш смо Ђексон и ја коментарисали да ће овако да буде... Нисам то намерно урадила, нити сам била свесна да ће то тако да буде. Што се мене тиче, ја стојим да се ништа није десило, да се*са није било, немам потребу да се правдам. Криво ми је да кажем нешто јер знам да то тако није било. Свако има право да мисли шта хоће... - рекла је нервозно Андријана.

- Хајде да се истуширамо, па опет, сумњам да се то десило. Више ми је глупо да се правдам. Ако смо сад имали секс, онда смо имали сваки претходни пут. Ја бих волео да смо имали секс и због тога сам нервозан. Свашта јесмо радили, али секс нисмо имали, мени није проблем да то признам - испричао је Ђексон. 

Ђексон је подржао причу своје девојке и негирао да су њих двоје имали се*суалне односе, а да ли ће променити свој исказ остаје да сазнамо.

Ко је нова Лунина симпатија у Задрузи погледајте ОВДЕ.

Извор: Инфорер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА