Најновије

ИДЕАЛАН ДОРУЧАК: Пљескавице од тиквица

Због своје нежне грађе, тиквице су веома осетљиво и лако кварљиво поврће. Чувајте их неопране у пластичним врећицама у фрижидеру, али не дуже од седам дана. И најмања оштећења сјајне коже, веома брзо доводе до пропадања и кварења. Лако се замрзавају, уз претходно кратко бланширање.
Фото: gurmania.ru

Фото: gurmania.ru

Састојци 400 г тиквица 75 г брашна 40 г пармезана 1 веза влашца 1 веза першуновог лишћа 1 јаје 2 кашичице оригана со бибер мускатни орашчић уље за пржење
Прочитајте још:6 начина да неутралишете задах од црног лукаБаклава са пудингом од ваниле5 највећих грешака које скоро сви правимо при коришћењу фрижидера
Припрема Тиквице нарендати на крупно ренде, посолити и оставити да се оцеде од сока. У чинији помешати јаје, брашно, зачине и сир. Додати исецкане зачинске траве, тиквице, промешати и испржити пљескавице у врелом уљу. Ставити на папирни убрус да упије вишак масноће и сервирати на тањир. Пријатно! Извор: кухињица

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Небојша Јеврић: Молер

На зиду Парохијског дома, увек пуног, дао је да се нацрта Ајфелова кула са минаретом и хоџ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА