Најновије

ПОТПУНО ЛУДИЛО: Курти учествује у кампањи за локалне изборе у Србији

Поводом локалних избора у Прешеву и Бујановцу који ће се одржати у недељу данас ће у Приштини бити одржан скуп подршке којем ће присуствовати и косовски премијер Аљбин Курти како би подржао кандидате за градоначелнике Ардиту Синани и Рагмија Мустафу, преноси Репортери.
Курти - тата му је Шиптар, деда Албанац, прађед Арнаут

Курти - тата му је Шиптар, деда Албанац, прађед Арнаут

Скуп подршке у оквиру изборне кампање за локалне изборе у Прешеву и Бујановцу организован је за грађане тих општина у Србији који живе на Косову.

Митинг ће почети у 18 часова, у Амфитеатру Правног факултета, а на њему ће говорити и албански посланик у Скупштини Србије Шаип Камбери, како би позвао грађане Медвеђе, Бујановца и Прешева који живе на Косову да гласају за његову странку у недељу. 

Саветник заменика премијера Бесника Бислимија, Рагми Мустафи кандидује за градоначелника Бујановца, а обећао је више средстава за пољопривреднике и сточаре у тој општини позивајући се на пољопривредни програм Владе Косова од милион евра за "пољопривреднике долине". 

Ардита Синани, искористила је чињеницу да је и саветница косовског премијера Аљбина Куртија да обец́а средства са Косова за тамошњу пољопривреду.

"Умом и срцем", изборни је слоган Партије за демократско деловање – исти онај који је некада био слоган Покрета Самоопредељење.

Кандидат за градоначелника Бујановца из Алтернативе за промене Арбер Пајазити је скуп у Приштини који организује Партија за демократско деловање, на коме ће учествовати и Курти, назвао еклатантним мешањем.

Курти је са својом странком Самоопредељење учествовао и у предизборним кампањама за председничке и парламентарне изборе у Северној Македонији, као и у Албанији.

Прочитајте ОВДЕ шта је Бундестаг саопштио о немачком КФОР-у

Извор: Косово Онлајн

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА