Најновије

СВЕ СЕ ТРЕСЛО ОД ДИВЉЕГ СЕКСА: Дијана без длаке на језику открива како изгледа елитни клуб за оргије

Дијана Брук, новинарка магазина "Мери Клер", отишла је на лондонску затворену секс забаву за елиту и сада са свима жели да подели своје искуство.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Ово је била моја прва секс забава. Секс са потпуним странцима ме не узбуђује превише, али сам мислила да ћу доживети фасцинантно искуство.

Секс забаве нипошто нису нов концепт, али ово је нешто сасвим другачије.

На ову журку не можете тек тако да се појавите. Потребно је да се пријавите преко посебног сајта, оставите своје фотографије и напишете чиме се бавите. Ово је најбољи начин да се организатори постарају да сви на забави буду згодни и имућни.

Ако вас богови оргија одаберу, онда можете да купите карте - 45 евра за девојке и 180 евра за парове.

Неколико дана пре саме журке на мејл су ми стигла упутсва за понашање:

- Мушкарци не смеју да прилазе женама

- Мушкарци не смеју да улазе у собе за забаву сами

- Мушкарци морају да чекају да их неко позове

- Морате се према свакоме односити са поштовањем

- "Не" значи "не"

- Без маски

- Без телефона

Врата се отварају у 21 час, а оно што ме је иза њих дочекало - на то никако нисам могла да се припремим.

На каучу у облику слова Т десетине голих тела се љубило, стискало. Плавуша са огромним грудима љуби се са црвенокосом женом док се једна бринета спушта низ њу, а човек иза ње доживљава врхунац, џећи руке на њеним куковима, истовремено масирајући груди друге плавуше, у заносу са другом и тако редом.

У малој соби настаје огроман хаос од руку, ногу, груди... Нисам никако успела да пребројим колико је било људи на једној гомили. Према слободној процени, око 11.

Скидам своју маску и хаљину, остајем само у вешу, а једна жена црне дуге косе и савршено обликованих обрва приближава ми се и каже: "Свиђа ми се твој веш". Прилази ми њен партнер и потврђује то исто. Закључујем, ваљда то тако функционише. Један комлимент да се разбје лед. То се ваљда не разликује много од приласка у бару. Али убрзо схватам да сам погрешила.

Моја пријатељица Никол и ја, са паром који смо упознали, убрзо чујемо музику из главне собе са Т-каучом, на којој уживају у групном сексу. То је као анималан призор. Ту када уђете, пристали сте да водите љубав са свима.

Нико ту ни на шта није присиљен, али основни утисак је толико људи који имају секс на једном месту, свако са сваким, али нигде нема контакта очима. Један човек води љубав са једном женом, поред пара поред себе, који такође ужива у сексу, а један од те одвојице само пружа руку и додирује гениталије суседног партнера, без иједнг погледа. Када један пар оде, други их само замени. Просто је чудно како се неко не саплете на нечије стопало или се не сударе главама две особе које хрле на исти пенис.

Делић ове ноћи осетила сам када ме је Амира пољубио врат , када сам одједном осетила хладне, мокре усне, па пред очима видела човека ког не познајем. И осећам се грозно што ме је пољубио пре него што сам рекла не. Опет, нас четворо смо једини у кући који нису имали секс.

Како је време протицало, наш ентузијазам почео је полако да се губи. Заспала сам у мешавини шампањца и досаде.

Пробудила сам се. Погледала око себе. Да, и даље су сви око мене имали секс.

У глави се прерачунавам и неко долазим до тога да је сигурно већ један сат ујутро. Одлучујемо да је било доста и крећемо.

Не жалим што сам проживела нешто толико бизарно као оргије, али мислим да то више никада нећу поновити - ма колико секс око мене био невероватан.

Отишла је са њим на први састанак, одмах су завршили у кревету: Усред сeкса урадио је ово са прстом, излудео ме! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА