Најновије

МИЛО НАОРУЖАВА ИД?! Шокантне тврдње: Лука Бар је центар шверца!

Почетком овог месеца, извор ИН4С-а који је захтевао да остане анониман, предвидео је да ће Црну Гору ускоро потрести нова афера и оптужбе за шверц оружја за ИД преко Луке Бар.

Мило Ђукановић (Фото: Јутјуб)

- Лука Бар је центар шверца и црних операција неколико светских служби", казао је. По свему судећи, зато Ђукановић нуди Луку Бар "партнерима" из УАЕ. Шверц оружја се ради преко Бара од 2011/12 - саопштио је исти извор.

Након претходних објава о у којима је довео Црну Гору у директну везу са шверцом оружја, твитераш Јорик Исик, који објављује утоваре и руте бродова, новом објавом поново је жестоко "поткачио" Црну Гору.

Јорик Исик је објавио да је, након 20 дана и 4041 пређених наутичких миља оружје из Црне Горе и Бугарске стигло у луку Дар ес Салам, као и да је брод, који полови под заставом Антигве и Барбуде, испловио из луке одмах након утовара драгоцене "робе" из ЦГ.

Раније се писало да је Мохамед Дахлан, коме је влада дала држављанство, особа која је направила контакт уз помоћ тадашњег министра правде Израела и који је преко црногорске компаније која је извозила оружје у Саудијску Арабију спојио терористичке организације и Владу Црне Горе.

ПрочитајтеОВДЕ ко су убице полицајца у Игалу. Осумњичени ипак нису са Космета.

Извор: ИН4С

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА