Најновије

А, шта сада каже Матс Виландер?

Матс Виландер, некадашњи тенисер и садашњи коментатор Еуроспорта, каже да је Новак Ђоковић био стрпљив у финалу Ролан Гароса.

Новак Ђоковић(Фото:Sinhua)

Ђоковић је победио Ендија Марија са 3-1 у сетовима и постао је први човек у историји који је освојио четири узастопна Грен слема на три различите подлоге.
Виландер је пре меча рекао да је Мари фаворит за титулу, а после победе Ђоковића истакао је да је Шкот ’вратио’ српског тенисера у меч почетком другог сета. 
„Стрпљење је било невероватно. Емотивно и физички. Напредује стално, има 29 година и можда испред себе најбоље године. Заслужио је, невероватан шампион. Ово је био циљ за њега. Велика је емотивна разлика код њега сада када је освојио Ролан Гарос и када је освојио Аустралијан опен. Био је агресиван када је требало, Новак је на почетку превише гурао. Енди Мари је одиграо веома добар турнир. Знао сам да ће Новак Ђоковић одиграти добро, али Енди Мари је позитивно изненадио. Мари је почео да игра опрезније у другом сету. Имао је брејк лопту у првом гему другог сета, али Новак се убрзао. Почео је да напада, али мислим да му је Мари допустио да се врати у меч почетком другог сета. Мари је играо да добије први сет, а у другом је играо да не изгуби. Новаково кретање се такође поправило у другом и трећем сету“, рекао је Виландер. Извор:Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА