Најновије

РУСКА ОФАНЗИВА МЕЉЕ СВЕ ПРЕД СОБОМ: Упад у срце Харкова на самом улазу у град

Руска војска је у протеклих недељу дана ослободила 12 насеља у Харковској области, саопштило је Министарство одбране Русије. Овај значајан напредак остварен је захваљујући континуираном продору у дубину противничке одбране, који се и даље наставља.

Руске снаге су показале изузетну способност и ефикасност у брзом напредовању и ослобађању територија под контролом украјинских снага. Овим операцијама постигнут је велики успех у слабљењу непријатељских линија и стратешких положаја.

Министарство одбране Русије истиче да је продор у дубину противничке одбране омогућио брзу неутрализацију кључних артиљеријских и логистичких тачака, што је додатно ослабило борбену способност украјинских снага у региону. Операције су спроведене са високим степеном прецизности и координације, што је резултирало минималним губицима у редовима руских трупа.

Наставак продора и ослобађање нових територија у Харковској области представљају важан корак ка постизању стратешких циљева и осигурању безбедности у овом региону. Руска војска наставља са офанзивним операцијама, док су планови за даље напредовање усклађени са тренутном ситуацијом на терену.

ЛАНЦЕТИ КАО ГРОМОВИ: Уништавање упоришта и немилосрдно гранатирање...

Извор: Правда.рс

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Правда

Најновије вести - Ратни извештаји

Urbancube

Oops, an error occurred! Code: 202406012342433196bf19