Најновије

Шта сад ово значи? Шокантна мапа на званичном сајту НАТО!

Званични сајт НАТО пакта објавио је интерактивну мапу свих њених чланица на којој је видно искључила лажну државу Косово и њеног састава и једино што се може приметити је танка испрекидана административна линија.

На званичном веб сајту НАТО пакта налазе се бројне информације, попут нових одбрамбених пројеката, упућених већином против Русије и самим дејствима КФОР-а и других НАТО филијала.

Међутим веб сајт нуди још једну информацију, а то је интерактивна мапа света на којој корисници слободно могу да истражују о дејствима алијансе на глобалном нивоу. 

Оно што је интересантно је што мапа даје занимљиве информације о томе како Запад заправо перципира један свој пројекат, а то су Косово и Метохија за које веће деценијама покушавају да наметну статус државе.

Наиме, мапа има опцију да прилаже све државе чланице које су приказане светло плавом бојом, а оне које то нису оставља у природно зеленој боји.

САД КРЕЋЕ ЛОВ НА ЗЕЛЕНСКОГ? Руска Федерација издала потерницу за председником Украјине

Приметно је како Република Србија остаје у зеленој боји, али са границама од пре 2008. године које Западни хегемони не признају.

Поред тога лажна држава Косово не само да није део ове мапе, већ једино што се на њој може видети је слабо опцртана испрекидана административна линија.

Судећи по овој мапи видно је како НАТО пакт заиста доживљава режим Аљбина Куртија само као инструмент за борбу против Републике Србије без легитимног плана за дуготрајно решење.

Извор: Информер.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Правда

Најновије вести - Ратни извештаји

Urbancube