Najnovije

PS: Neuspeo pokušaj DS-a da smanji Vučićev rejting

NOVI SAD - Pokrajinski odbor Pokreta socijalista (PS) u Vojvodini pozvao je danas Demokratsku stranku da prestane da fabrikuje afere i ocenio da je transkript telefonskog razgovora između Bojana Pajtića i Lidije Udovički običan falsifikat i proizvod neuspelog pokušaja DS-a da smanji rejting Aleksandra Vučića.
Aleksandar Vulin, predsednik Pokreta Socijalista (Foto: Tanjug printskrin)

Aleksandar Vulin, predsednik Pokreta Socijalista (Foto: Tanjug printskrin)

Pokrajinski odbor PS je u saopštenju pozvao DS "da prestane sa fabrikovanjem afera i da se bar poslednjih nekoliko meseci vlasti u Vojvodini posveti svom poslu". "Ubeđeni smo da je transcript telefonskog razgovora između Bojana Pajtića i Lidije Udovički običan falsifikat i produkt neuspelog pokušaja Demokratske stranke i njenog predsednika Bojana Pajtića da smanje, za njih, nedostižan rejting Aleksandra Vučića", navode u Pokrajinskom odboru PS. U saopštenju se dodaje da u PS s nestrpljenjem očekuju "te famozne dokaze o zataškavanju navodnog prisluškivanja, za koje su demokrate najavile da će sutra izneti u javnost a koji će građane samo još više uveriti ko je creator ove navodne afere". Očigledno je, navodi PS, da DS ulazi i u ovu izbornu kampanju "blateći i klevećući političke protivnike, pošto građanima Srbije nemaju šta da ponude. Tu istu taktiku su imali 2012. i 2014. Godine, kada su oba puta izgubli izbore". Na predstojećim izborima taj poraz će biti još drastičniji, pošto “svakog dana sve dublje tonu u politički mulj koji sami sebi prave”, navodi se u saopštenju Pokrajinskog odbora PS u Vojvodini.
Pročitajte još:PREDSEDAVAJUĆI OEBSA DAČIĆ: Misija u Ukrajini pokazala relevantnostVučić: Dosta razloga za izbore, odluka do 15. oktobra
Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA