Најновије

ЏАБА ВЕЛИЧИНА И ТЕХНИКА: Ако мушкарац не уради oво, никакав је љубавник

Свака жена ће се разочарати.

Секси (Фото: ЈуТјуб)

Да ли је могуће потпуно задовољство у сексу без једне ситнице? Заиста је реч о једноставном деловању, које ће заокружити и дати додатну чар врхунском сексу… Међутим, ако мушкарци ово прескоче, врло је вероватно да ће жена остати разочарана.
Погађате ли о чему се заправо ради? Шта то секс чини потпуним и за жене савршеним? Том темом позабавило се истраживање у коме је учествовало 2400 људи, а чији је крајњи закључак био да је интимност у сексу подједнако битна као и техника, величнина пениса, посвећеност и све оно што игре у кревету чини забавним.

Наиме, све што жене желе након секса јесте мажење, тако да се испоставља да је ипак пажња тај кључ који отвара врата женског срца, и у сексу, и ван њега.
Чак 71 одсто испитаница истакло је да су задовољнији својим партнерима у кревету, ако се мазе с њима 5 до 10 минута након секса, него када таква рутина изостане.

Жене су признале и како се након секса осећају врло рањиво и помало незаштићено, и да су им загрљаји и пољупци неопходни као вентил, али и као показатељ да је њиховом мушкарцу заиста стало до тога како се осећају.

Дакле, мажење је фактор који све мења и који је дамама неопходан да би биле у потпуносит испуњене и задовољне сексуалним односом.
Слажете ли се?

Да видите које типове жена је најлакше одвући у кревет, погледајте ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА