Најновије

УХВАТИО МЕ ЧВРСТО И ЗАБИО МИ ГА ОДМАХ, ЦЕЛОГ: Врисак се проломио кроз читав локал (18+)

Тог суботњег дана, расположење ми је константно варирало. С обзиром да сам била на годишњем одмору, на мору у Црној Гори, мислила сам да би требало да будем и више него добро расположена јер су и сви људи око мене били сјајно расположени. Примећивала сам то на њиховим лицима и осмесима, који су их красили. Одлучила сам да прошетам, да истражим крај који сам посетила, а узгред и да попијем кафу уз поподневну цигарету.

Илустрација (Фото: beeg.com)

Кренула сам путем којим до тада никада нисам ишла. Изашла сам на плажу, шљунковиту и сунцем окупану, сасвим изоловану. Негде на самом крају те плаже, спазила сам један локал и кренула ка њему. Било је подне, али сам када сам се приближила локалу, видела натпис на вратима_”затворено”. Окренула сам се и била спремна да кренем, кад ми је неко покуцао. Био је то човек тамне путе, у белој кошуљи на којој је управо завртао рукаве. На основу униформе, која је укључивала белу кошуљу, црне панталоне и  ципеле, закључих да је конобар, а можда чак и власник, тог малог, забаченог локала. 
-“Добар дан лепа госпођо, ми сада отворили. Навратите.”-рекао је са осмехом, позивајући ме унутра. Климнула сам главом, помало изненађена, мада ни сама нисам знала зашто. Сам амбијент је био пријатан, а простор изузетно мали и скучен. Одабрах сто у углу, тамо је светло било најзаступљеније. Одмах ме је питао шта ћу да попијем. Рекох му да желим кафу и нехотице напоменух да ме мало глава боли.
-“То вам је од сунца. Јако је у ово доба дана.” 
-“Свакако јесте, али не могу више да седим у оном хотелу.” 
-“Летујете сами?” 
Застала сам пре него што сам ишта одговорила. Заиста сам летовала сама, али да ли да му кажем то? 
-“Извините ако сам сувише директан.”- рекао је пре мог одговара, а ја сам се одмах надовезала- “Не, у реду је. Да, летујем сама. Муж је остао у Београду.”
Донео ми је кафу,са две врсте ратлука и мало шећера. А уз то и црвену течност, која је мирисала на неко воће. Ни дан данас не знам на које. 
-“Шта је ово?” –упитах.
“Производ који сами производимо. Нешто попут ликера. Унутра има доста воћа, укључујући и малину и купину.” 
Пробала сам и допало ми се. Имало је сладак укус и било је веома питко.
-“Хвала вам, нисте требали. Морам да приметим да је изврсно.” Насмејао се и отишао до шанка, а затим, претпостављам у тоалет. Запалила сам цигарету и лагано испијала своју. Нико још увек није долазио, али сам на то само једном помислила. Ликер који ми је конобар неочекивано донео сам попила наискап. Повлачећи дим, приметила сам да ме брадавице пеку и да рибица невероватно сврби. Окренула сам се не бих ли видела где је конобар и пошто сам се уверила да није у близини, спустила сам цигарету у пепељару испред себе и десном руком је почешала. Али сврбела ме је још више. Зној је киптао из мене, обливајући ме. Конобар је баш тада изашао из тоалета, смешећи се. Трудила сам се да останем прибрана, али то није ишло тако како сам желела. Брзо сам отишла у тоалет, остављајући све на столу. Улетела сам у прву кабину и када сам спустила сукњу и гаћице, приметила сам да ми је пичка отекла и поцрвенела до самог максимума. Нисам знала зашто сам се одједном толико напалила. Дирала сам је, завлачила прсте, али апсолутно ништа. И даље сам горела. Обукла сам се и вратила се до стола. Хтела сам да кренем, да отрчим до хотела и до свог вибратора који би ми претпостављам помогао. 
Конобар је био за шанком и отишла сам до њега по чашу воде.
 “Да ли вам је вруће?” 
-“О превише вруће. Могу ли да добијем чашу воде.” 
Руке су ми се ненормално тресле, дрхтала сам сва и када ми је конобар пружио чашу воде, испустила сам чашу. Чаша се разбила, вода је разлетела свуда и поквасила му кошуљу. 
“У п*чку те јебем!”-гласно је узвикнуо, затим застао, а ја потпуно збуњена нисам скидала поглед. У том тренутку сам желела да ми заиста то ради, ту у тој кафани, без икакве заштите само да угаси ту жељу. 
-“Урадите то!”
 -“Шта је, сврби п*чка?”-упитао је гласно, смејући се и откопчавајући кошуљу.
-“Сад ће Миљан то да среди, дођи.”
Знала сам да ми је нешто сипао у пиће, а знала сам и да морам да се ј*бем с њим. Приближила сам се и прво што је урадио јесте да ми поцепао мајицу и брус и извадио сисе. Мазио их је, стезао, љубио их. Свуда по мени је био његов топли дах. Откопчао је панталоне и извадио га. Био је дебео, велики са црвеним главићем попут вишње на шлагом исфилованованој торти. П*шила сам му код шанка. Ишла сам лагано од корена до врха. Спуштала се све до муда, а затим се пењала горе до главића.
 -“То јебуљо, тако се пуши”-уживао је, стењао и гурао ми главу напред, ка његовој набреклој к*рчини. Подигао ме је у наручје и обгрила сам гао око врата, љубећи га. Било је јаче од мене, нисам могла да контролишем то. Спустио ме је на сто, стргавши столњак и спустио се на колена. Дивљачки ми је поцепао гаћице, стргао их са мене, а мом набреклом клиторису је то добродошло. Онда је спустио језик и кренуо да ми лиже п*чку, коментаришући да је то најлепша п*чка коју је лизао и успут напоменуо да ће јој свашта радити. Ја сам вриштала грлено и силовито, не обраћајући пажњу на то где сам. Истински сам уживала.
-“Је ли пи*куља спремна да прими?”-упитао ме је устајући и бришући се о рукав своје кошуље, од слузи коју је зарадио током лизања. Пре него што сам било шта одговорила, улетео је у мене,тако силовито да је мој врисак био неминован. Почео је да ме ј*бе, шамарајући ми брадавице, које су поскакивале, а повремено би ми ударио и пи*ку. Сем свог набреклог ку*ца, у њу је угурао и своје прсте, а након тога, више нисам знала за себе. Ухватила сам га за крагну да бих га приближила себи и болело ме је, али сам и уживала. 
-“Како Миљан јебе, а? Је ли добро пи*куљи сад?”-запиткивао ме је током уздаха, смејући се гласно јер је приметио да сам у потпуном делиријуму. -“Је ли боли?”
“Боли,бо…боли!”
 -“Ајде мало дупе да ти је*ем.” 
-“Не!”-гласно сам викнула. 
-“Шта бре не? Нагузи се, хоћу у дупе да те је*ем! Кажеш боли кад те јебем у пи*ку? Сад ћеш да осетиш шта је бол!”
Ухватио ме је тако чврсто и забио ми га је одмах, целог. Врисак се проломио кроз читав локал. И мој и његов. 
-Јеси се кад је*ала у дупе?” 
-“Неееееее!”-из мене је излетело. 
Молила сам га да престане, али не, је*ао ме је још брже и јаче. Нисам могла да отворим очи од бола, али након пет минута је*ања, осетила сам еуфорију. Дркао ми је и пи*ку, а овамо је*ао. Онда ме је пустио. Истог трена сам пала. Подигао ме је и положио на сто. 
-“Није готово, знаш и сама да те још морам је*ати..”
Затим ме је силовито ошамарио и до краја се забио у моју п*чку. Приближавајући се мени стајао је тако читав минут и апсолутно све звезде сам пребројала, балавећи му по кошуљи, која је и овако била влажна, натопљена знојем. Онда се исправио и подигао ми ноге на своја рамена.
Је*ао ме је све брже и брже, уздишући. Цела сам била мокра и у потпуном делиријуму, само сам на моменте видела њега у раскопчаној кошуљи, како се помера напред назад; све ми се мутило. Пи*ка ми је након петог оргазма била толико црвена и болна да више нисам могла да издржим. 
Је*ао ме је још минут, завлачећи прсте, а онда одједном израз лица му се променио и испустио је дуго”Аух”. Ухватио ме је за груди и гледао у очи. Тешко смо дисали. Осетила сам његову врелу сперму у себи и није ме занимало што је свршио управо ту. Испустио је семе до краја, а затим се спустио на столицу. Остала сам на столу, раширених ногу. Цело тело ме је болело, али била сам срећна. Изјебана до максимума. Након пар минута, понудио ме је цигаретом, узела сам.
Закопчао је кошуљу, подигао панталоне и причврстио их црним, кожним каишем.
 -Како ти је име?” 
-“Оља”-рекла сам тихо, нисам имала снаге гласније.
 -“Извини што сам те напунио, али тако добру пи*ку никад нисам јебао. Треба ти медаљу дати.” 
Насмејала сам се и пољубила га. Прихватио је. Испушили смо цигарете и напослетку ми је дао своју кошуљу како не бих гола отишла у хотел. Сачувала сам је. Од тада је прошло шест месеци. За три месеца постајем мама, по други пут. Секс на радном месту, наслонила се на зид, окренула д*пе и била спремна. Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: sexcentrala.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА