Најновије

ФЕНОМЕНАЛНЕ ПОЗЕ У СЕКСУ: Данима када се осећате лењи, оне су идеалне за вас!

Дајте минималац свог труда, а добићете максималан ужитак.

Секс (Фото: Јутјуб)

Ове позе одличне су за дане када се осећате као да вам није ни до чега, али ипак бисте желели да мало зачините однос са партнером.

Лицем у лице

Замислите да заједно гледате неку серију (или филм) која се је некако досадна... Зашто не бисте подигли атмосферу тако да му се попнете у крило и гледате серију док истовремено водите љубав? Не морате ни напустити кауч.

Мисионарска поза

Мисионарска је најчешћа поза с добрим разлогом – велика интимност, а и то је  одличан положај за постизање оргазма код оба партнера. За жене које воле бити мало мање активне ова класична поза свеједно је одлична због блискости и сензуалности.

Жена на стомаку

Доги стајл поза је такође релативно једноставна и незахтевна за жене, а ово је варијација те популарне позе која је још удобнија. Легните на стомак, а испод зделице ставите јастук или смотани покривач.

Неко стоји, неко седи

Ова поза неће бити презахтевна ни за вас ни за њега, а обоје ћете једнако уживати! Ухватите се у клинч у овој пози ако имате високи кревет или на неком чвршћем столу. Седните на руб кревета или стола, легните подигните ноге и уживајте!

Кашике

Ово вам је омиљена поза у којој заједно спавате? Па зашто је не бисте претворили у омиљену позу за секс у тренуцима када сте обоје помало лењи? Само легните на бок и крените у акцију.

Плес у крилу

Ова варијација "плеса у крилу" допушта вам да искористите свог партнера као столицу. Веома секси, напаљену столицу која неће моћи скинути руке с вас.

Мађионичар

Оргазам који вам драги може приуштити у овој пози дефинитивно је чаробан. А ви не морате радити апсолутно ништа – дакле, очигледно је за лење дане.

Да видите како је медицинска сестра ставила целу банану у грлогледајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА