Најновије

КРЕСНУЛА САМ СЕ СА ШЕФОМ У ЊЕГОВОЈ КАНЦЕЛАРИЈИ! Гурао ми је прсте у уста како би ме утишао!

Дуго сам маштала о сексу са својим шефом и знала сам да ако нешто може да уроди плодом, да је то сигурно комбинација алкохола и секси минића, који сам спремила за ту прилику.

Илустрација (Фото: naughtyamerica)

Осећала сам да и он то жели. Његови мејлови су увек били двосмислени, а и видела сам како ме је посматрао кад сам пролазила поред њега.
Мислим да је веома глупа идеја заводити шефа, али нисам намеравала да се задржавам на овом послу, а он ми се допада још од првог дана.
Зато сам решила да новогодишња забава буде тренутак када ће се наш однос разрешити. Вече пре журке сам му послала мејл и питала га да ли постоји неки дрес код за журку. Убрзо ми је одговорио неким досадним мејлом, пуним глупости и правила.
Тада сам прешла у акцију.
- Хтела сам да питам, колико треба да буде кратка моја хаљина? - гласио је мој следећи мејл, међутим одговор нисам добила цео наредни дан.
Нешто мало пре журке стигла ми је порука на телефон:
- До колена. Буди професионална, али је твој избор шта ћеш или нећеш обући испод ње.
Сутрадан сам цео дан била на иглама и једва сам чекала журку.
Када је почела чекала сам да мало попије, а онда му пришла. Пред свима сам га пољубила у образ, а онда се лаганим кораком запутила ка његовој канцеларији. Ишла сам лагано да бих му пружила прилику да ме лепо одмери отпозади.
Нисам га дуго чекала. Пољубио ме је, а онда насадио на сто.
Почела сам да уздишем, па ми је ставио руку на уста, а када је стигао главни уздах са мојим оргазмом ставио ми је прсте у уста како би ме утишао. Онда је устао, закопчао се и отишао, док сам ја покушавала да исправим наборе на хаљини.
Убрзо ми је стигла порука:
- Делује ми да си врло вешта са устима. Мораћемо то додатно да истражимо. Пар се дохватио усред аутобуса и наставили су секс чак и кад су видели да их снимају. Тај видео можете погледати ОВДЕ. Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА