Најновије

КУП РЕКТОРА: Отворени турнир Универзитета у Београду у шаху за студенте и професоре

Универзитет у Београду и Спортско удружење Универзитета у Београду и ове године настављају лепу традицију започету пре пет година организацијом Отвореног турнира Универзитета у Београду у шаху за студенте и професоре који носи назив „Куп ректора“.

Илустрација (Фото: Правда)

Турнир ће се одржати у згради Ректората (Студентски трг 1) у уторак, 11. априла 2017. године у 17.00 сати. Право учешће узимају професори, асистенти и студенти факултета, академија и високих школа у Београду. Ово је још једна прилика за окупљање свих љубитеља древне игре међу студентима и професорима, а уједно и прилика да наши најбољи студенти и студенткиње шахисти својим играма и резултатом истакну кандидатуру за место у екипи Универзитета у Београду која ће наступати у септембру месецу у Шпанији на универзитетском првенству Европе 2017.
Као и сви ранији турнири и о овај ће бити квалификациони за финални турнир студената и студенткиња Београда који носи назив „Трофеј Верице и Срећка Недељковића“ који се одржава на Машинском факултету 26 и 27. мај 2017. године. Извештај са Међународног шаховског турнира "ПЕП 2017" можете видети ОВДЕ. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА