Најновије

ПАРОВИЋ: Бошко Обрадовић понижава и пљује у лице онима који су гласали

Мирослав Паровић, први човек "Народног слободарског покрета", у отвореном писму се обратио лидеру покрета "Двери", Бошку Обрадовићу, испровоциран, како је рекао "његовим самопроглашењем за пресудитеља о томе ко је исправан на политичкој сцени, па да од њега трпи свакодневно јавно ниподаштавање и има потребу да му одговори."

Мирослав Паровић (Фото: Народни слободарски покрет)

- Поносан сам што ме Бошко Обрадовић не види у свом измишљеном политичком универзуму у коме реално може бити само један и то нико други до самог Обрадовића. О томе најбоље могу да посведоче његови дојучерашњи коалициони партнери из ДСС-а који као и ја свакодневно на удару од стране овог самозванца. Нисам део тога јер нисам спреман да зарад власти рушим Србију и да се удружујем са онима које је НАТО инсталирао двехиљадите да изнутра подривају друштво и државу. Такође, нисам део тога јер одбијам да будем помодар попут лидера Двери који је постајао „србиза“ када је Ципрас победио у Грчкој, који је наговарао своје присталице да вичу „Бошко-Путине“, који је постао и „српски Трамп“ онда када је то било медијски атрактивно. Дакле, све за секунд медијске пажње и лаких политичких поена, истакнуто је у писму послатом нашој редакцији.
Паровић додаје и ово:
- Данас Обрадовић позива да се у РИК-у не гласа за коначне резултате избора и тиме још једном доказује да он суштински презире свакога и гледа само себе. Он ће гласањем против коначних резултата избора пљунути у лице милионима грађана који су гласали, као и десетинама хиљада контролора који су потврдили да су избори протекли у релативно коректним условима, а од којих је више хиљада контролора сам Обрадовић именовао. Морам да нагласим да нити један контролор постављен од стране Двери није имао примедбе на ток избора нити је у било којој форми РИК-у уложио приговор нити жалбу па се поставља питање од кога је Бошко Обрадовић чуо о изборним нерегуларностима ако није од његових људи са изборних места. Речју, зарад ниских политичких страсти Обрадовић пљује и понижава и људе који га подржавају, а налоге и информације прима од некога ко по њему боље од чланова Двери зна шта су „интереси“ Србије.
Председник НСП на крају закључује да су обојица учествовали на избворима и обојица су изгубили:
- Он зато што није успео да одбрани и оправда парламентарни статус ја зато што нисам успео да освојим додатни политички простор. После избора ја самодостојанствено признао пораз, честитао победнику и са својим тимом извлачим поуке како бих наредни пут могао да будем бољи. Са друге стране, Бошко Обрадовић се после избора понео бахато, примитивно и неодговорно. Он сада вулгаризује политику, удружује се и са црним ђаволом само да не би, пре свега себи, признао да је поражен. Прочитајте ОВДЕ и зашто Вучић сматра да би за неку своју изјаву висио у Бриселу као застава. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА