Најновије

ПУЦА НА ВИСОКИ ПОЛОЖАЈ: Зукорлић од Вучића тражи место министра

Председник Бошњачко-демократске заједнице Санџака и посланик Муамер Зукорлић очекује да добије место у Влади Србије, пише Блиц.

Моамер Зукорлић (Фото: Медиа центар)

Како наводе, Зукорлић би себе радо видео у улози министра без портфеља.
Лист додаје, позивајући се на свој извор, да Зукорлић сматра и да његови најближи људи треба да добију функције у власти попут државних секретара у министарствима, а његова очекивања, како се наводи, заснована су на томе што је на председничким изборима подржао кандидата СНС Александра Вучића.
"Блиц" пише и да Зукорлићу није важан ресор, али да је проценио да би могао да добије позицију министра без портфеља и сматра, како наводи извор, да "му то следује и не скрива ту намеру".
Извор "Блица", међутим, објашњава да је Зукорлићева званична подршка Вучићу стигла међу последњима, јер је до последњег тренутка "вагао" да ли и сам да се кандидује и да је то зависило од тога да ли ће се кандидавати и Сулејман Угљанин. Војни аналитичар тврди да Путин неће дати Србији С-300 јер Вучић блиско сарађује са НАТО, и са њима има потписане све могуће споразуме. Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Александар Вучић дошао је у вербални сукоб са новинарком "Инсајдера".
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА