Најновије

РАДИКАЛ ИЗНЕО ТЕШКЕ ОПТУЖБЕ У СКУПШТИНИ: Американци нас из авиона прскају отровним пепелом (ВИДЕО)

Посланик Српске радикалне странке Јово Остојић са говорнице Скупштине Србије упозорио је грађане Србије да САД из авиона посипају отров изнад Србије и затражио од државних органа да одговоре ко је њихов прелет одобрио.

Joво Остојић (Фото: Јутјуб)

- Изнад наше земље лете авиони коју просипају отров и пепео, који уништавају наше њиве, наше усеве и загађују климу. Сви знамо да нас трују, сви знамо да се појавила нова болест наручито код деце од 3 до 5 година на шта утиче отров из ваздуха - рекао је Остојић. Он је изнео тврдњу да се  ради о пепелу од сагоревања алуминијума у САД. - У Америци се медечно спали 31 000 тона отпада од алуминијума, то се пакује у бурад и просипа се по нама, по нашим њивама, по нашим градовима, ми то удишемо сваки дан. Уочи Великог Четвртка наше небо је било ишарано од разних отрова и од пепела. Немојте рећи да то нисте видели - каже он. Он је рекао да ће свим медијима  доставити ЦД са сликама и снимцима изнад највећих српских градова који доказују његове тврдње. Он је рекао да је са пријатељима на Равној Гори снимио тренутак када пепео из авиона пада по земљи. - Зашто допуштамо другима да нам загађују ваздух и земљу, зашто Србија допушта да изнад ње лете авиони пуни отрова и да прскају њиве и градове. Ко је то потписао, ко је то одобрио? Морате да одговорите једном! - рекао је Остојић. Он је рекао да због  "поливања пепелом" у Србији изумиру одређене врсте дрвета и навео пример "црне смреке".  Како је Шешељ оптужио Вучића да је НАТО човек погледајте ОВДЕ. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Јово Остојић је још у децембру на седници Одбора за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације поставио исто питање.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА