Najnovije

NAJNOVIJA VEST! Policija zatvorila put ka Hrtkovcima iz pravca Šapca!

Dan uoči najavljenog dolaska Vojislava Šešelja u Hrtkovce, policija je zatvorila prilaz tom selu iz pravca Šapca. Policija zaustavlja sve automobile pre mosta na Savi u Šapcu i upućuje ih na alternativne pravce.

Hrtkovci (Foto: Jutjub)

Javno preduzeće „Putevi Srbije“ je saopštilo da je zbog najave skupa u Hrtkovcima obustavljen saobraćaj na deonici Platičevo – Jarak, kod novog šabačkog mosta.

Kako navode, saobraćaj će biti obustavljen celog dana, do ponoći, a alternativni putni pravci su Obrenovac i Sremska Mitrovica.

Lider Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj najavio je za nedelju okupljanje u Hrtkovcima na 26. godišnjicu radikalskog mitinga, nakon kojeg su pokrenuta prisilna iseljavanja Hrvata u Vojvodini 1992. godine.

Na njegovu najavu skupa reagovali su Liga socijaldemokrata Vojvodine i Demokratska stranka najavom da će 6. maja organizovati u Hrtkovcima kontramiting, ukoliko MUP ne zabrani okupljanje radikala u tom mestu tog dana.

Iz policije je stigao odgovor da nikakvih skupova u Hrtkovcima 6. maja neće biti, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić je kazao da skupova neće biti, kao ni nereda i nemira.

Šešelj je ranije danas kazao da radikali idu u Hrtkovce i da će održati skup, dok ih policija ne zaustavi.

Ko je jedini srpski političar koji će biti na inaguraciji Putina pogledajte OVDE.

Izvor: N1

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Evo šta Šešelj kaže o odlasku u Hrtkovce

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA