Najnovije

VUČIĆ: Srbija računa na Francusku i Makrona

"Srbija računa na predsednika Francuske Emanuela Makrona, a Francuska uvek može da računa na Srbiju", poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Vučić (foto: Jutjub)

 

Vučić je to rekao na prijemu u Ambasadi Francuske, povodom 14. jula, nacionalnog praznika te zemlje, uz zahvalnost, kako je rekao, francuskim prijateljima na podršci koju pružaju našoj zemlji u bilateralnim odnosima, kao i na evropskom putu.

- Očekujemo još mnogo toga što će spajati naše ekonomije, i još mnogo toga što će nas u politici približavati. Srbija računa na predsednika Francuske Emanuela Makrona. Francuska može uvek da računa na Srbiju kao i u Prvom, Drugom svetskom ratu i svim vremenima - poručio je Vučić, koji će se u utorak boraviti u radnoj poseti Francuskoj, gde će se sastati sa predsednikom Makronom.

Ambasador Francuske u Beogradu Frederik Mondoloni prethodno je ocenio da je politički dijalog Srbije i Francuske na najvišem nivou i da predstojeća poseta predsednika Vučića Parizu, potvrđuje taj novi zamah.

Mondoloni je istovremeno izrazio nadu da će predsednik Makron moći veoma brzo da dođe u Beograd kako bi, kako je rekao, još više osnažio strateško partnerstvo naših dveju zemalja.

OVDE pogledajte kako se cela Srbija smeje Vučiću. 

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Vučić: Migranti će da nam podignu natalitet i obezbede radnu snagu

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA