Најновије

(ВИДЕО) Ево шта је Путин видео током разговора са Вучићем због чега су се обојица смејали!

БЕОГРАД - Током разговора премијера Александра Вучића са председником Русије Владимиром Путином, који је био отворен за јавност, у једном моменту саговорници су застали, насмејали се и наставили са разговором. Док је Вучић говорио, приметно је било да Путин гледа у тачку на поду, а онда се обратио српском премијеру.
Насмејани: Путин и Вучић (Принтскрин: РТС)

Насмејани: Путин и Вучић (Принтскрин: РТС)

Према једној верзији, рекао му је да му је пертла одвезана, на шта је Вучић рекао "нисам видео". Ова прича се брзо рашилира по згради и међу новинарима, међутим Путин је по свему судећи указао да је прасе извезено на тепиху док причају о извозу српске хране. Премијер Вучић и Путин су се насмејали, после чега је разговор настављен. Владимир Путин јуче је пред новинарима изјавио да ће Руска Федерација све учинити да помогне Србији и српској економији. Поруку је поновио и пред одлазак из Београда.
Прочитајте још:

На ауто премијера Вучића налетела шкода у пуној брзини!

Албански премијер Рама: Велика Албанија је „ноћна мора“ Србије, а не наш пројекат!

- Драги пријатељу, шта год од Русије за своју земљу будеш тражио, лично ћу се постарати да то и добијеш - рекао је председник Путин српском премијеру Александру Вучићу пред улазак у председнички "иљушин 96" после дана проведеног у Београду. Премијер Вучић испратио је синоћ у 18.30 руског председника Путина који је један дан боравио у Београду и присуствовао паради Војске Србије. Погледајте на 6:25 Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА