Најновије

Вујошевић: Потребан нам је Американац али они не воле да им касне плате

Тренер кошаркаша Партизана Душко Вујошевић уочи меча са словеначком Крком у Јадранској лиги рекао је да ове сезоне за његову екипу нема унапред добијених, али ни изгубљених утакмица.
Дуле Вујошевић(Фото: Моцарт спор)т

Дуле Вујошевић(Фото: Моцарт спор)т

- Ми јесмо против Крке благи фаворити, верујем у екипу, али поштујем противника, наравно понос нам не дозвољава да кажемо неком да је фаворит против нас у Београду - рекао је Вујошевић на конференцији за новинаре у дворани “Пионир”. Црно-бели су у првом колу победили Солнок у Мађарској са 60:55. - Чека нас тежак меч, Крка је клуб који не плаћа пуно, али плаћа редовно, имају иза себе јаког спонзора. Играју добро, дуго су заједно и сигурно су квалитетнији него што то њихово име каже - упозорио је Вујошевић. Он је подсетио на финансијске проблеме у коме се налази клуб већ неко време, али је истакао да је екипа победом против Солнока показала да има каракатер. - Ми смо у фази стварања екипе, чак нисмо на нули што се тиче неких услова, међутим ова екипа има карактер, љубав према клубу и кошарци. Ове сезоне за нас нема унапред изгубљених утакмица, што смо видели у Солноку, али ни унапред добијених - поручио је Вујошевић. Тренер Партизана најавио је да ће у току дана разговарати са Луком Богдановићем око евентуалног ангажмана и да се нада да ће до почетка Еврокупа довести још једно појачање.
Прочитајте још:Мајкл Фелпс суспендован због вожње у пијаном стањуЂурић о казни УЕФА: Велики финансијски ударац
- Потребан нам је један Американац, али они не воле да им касни плата - констатовао је Вујошевић. Партизан због проблема са БАТ-ом и случаја Клобучар није могао за прво коло да региструје Еда Мурића и Јаниса Кузелоглуа. У међувремену тим из Хумске је измирио обавезе према бившем играчу, па ће словеначки и грчки кошаркаш у среду изаћи на терен “Пионира”. Посебно интерсантно биће Мурићу, који је претхонде четири сезоне носио дрес Крке. - Слагао бих кад бих рекао да неће бити емоција код мене, имаћу због тога додатни мотив и даћу све од себе да тријумфујемо. Крка се увек посебно спремала за утакмице са Партизаном, тако је било док сам био у Новом Месту. Да сам могао да бирам, вероватно не бих волео да први званични меч буде управо против Крке. Они су одличан тим и ко их потцени може да добије по зубима - рекао је Мурић. Утакмица 2. кола Јадранске лиге између Партизана и Крке игра се у среду од 20 сати у дворани "Пионир". Извор Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА