Најновије

Вујошевић суспендован за меч против Партизана против Цедевите

БЕОГРАД- Тренер кошаркаша Партизана Душко Вујошевић неће моћи да предводи црно-беле с клупе на утакмици против Цедевите, пошто је у четвртак кажњен због досуђене искључујуће грешке на мечу против Крке у Јадранској лиги.
Без Вујошевича против Цедевите (Фото: Цдм.ме)

Без Вујошевича против Цедевите (Фото: Цдм.ме)

Партизан је у среду изгубио од Крке са 64:68 у другом колу Јадранске лиге, а минут пре краја треће четвртине Вујошевић је зарадио другу техничку, односно искључујућу грешку. Поред казне Вујошевићу, Партизан ће морати да плати и 2.100 евра, наводи се у одлуци коју је потписао директор Јадранске лиге Јосип Билић. Партизан је кажњен, према пропозицијама такмичења, са 200 евра због досудјење техничке грешке Вујошевићу, а са 400 евра због досудјене искључујће грешке тренеру црно-белих. С додатних 1.000 евра Партизан је кажњен због тога што Вујошевић није напустио халу након искључења.
Прочитајте још:Ноле једва избацио КукушкинаНорвежани суде меч Jермениjа – Србиjа
"Због непримереног понашања тренера КК Партизан Вујошевића за време и након завршетка утакмице према судијама и због поднете пријаве од стране судија кажњава се КК Партизан, према Пропозицијама такмичења, са 500 евра, а тренер Вујошевић са забраном обављања дужности на једној утакмици", наводи се у одлуци Јадранске лиге. Казна забране обављања дужности се односи на утакмицу 3. кола Јадранске лиге, коју Партизан игра у суботу против Цедевите у Загребу. Извор: Бета

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА