Најновије

"Наводно упутство СНС - фалсификат"

Београд -- Неко има намеру да прикаже да СНС не функционише добро, а наводно упутство које кружи друштвеним мрежама је фалсификат, каже предеседник ИО СНС Радомир Николић.
Радомир Николић (Фото: СНС.орг)

Радомир Николић (Фото: СНС.орг)

Он је у Кажипрсту Б92 рекао да је задовољан како странка функционише и да би "волео да председник СНС који је препустио управљање буде задовољан". "Појавило се нешто што личи на наше упутство, али је очигледна намера аутора фалсификата да прикаже да не функционишемо добро", рекао је Николић. На друштвеним мрежама кружи фотографија документа којим се у виду упутства од чланова СНС тражи веће ангажовање, више рада од врата до врата, већа видљивост, као и обавезно фотографисање присутних на појединим страначким састанцима. Николић је одбацио и наводе да је његов отац, председник Србије Томислав Николић отишао у Хиландар због доласка Војсилава Шешеља у Србију. "Не знам како то да коментаришем. Он планира ствари месецима унапред, а за ово се недавно сазнало", рекао је Николић.
Прочитајте још: СРС: Зауставити ЕУ и НАТО интеграције, сломити увознички лоби!
Николић је оценио и да Шешељ тражи медијски простор, као и да од "политике СРС није остало ништа", али да му је драго да ће Шешељ макар и због лечења провести један квалитетан период са својом породицом. Нови градоначелник Крагујевца рекао је да ће за јавни сектор у граду који он води 2015. годиан бити тешка и поновио да је град пред банкротом због чега мора да тражи помоћ председника државе и премијера. Истичући да постоји план финансијске консолидације у буџету и јавним предузећима, Николић је навео да ће идућа година бити тешка за јавни сектор, у којем је запослен велики број градјана, јер ће трошкови морати значајно да се смање. "То се пре свега тиче трошкова који чине запослени, јер је велики број запослених у градској управи и јавним предузећима. Биће направљен социјални програм који ће на добровољној бази бити понудјен запосленима", рекао је Николић. Николић је поновио да је за веома тешку ситуацију у том граду одговорна бивша власт и да ће помоћ морати да тражи од свих који могу да помогну. Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА