Најновије

(ВИДЕО) Легендарна рукометашица Светлана Цеца Китић штрајкује глађу!

БЕОГРАД - Потпредседника Спортског друштва Раднички Станка Пејовић почела је пре пет дана штрајк глађу због нагомиланих проблема тог посрнулог спортског колектива.
Јутјуб

Јутјуб

У среду се на исти вид протеста одлучила и Светлана Цеца Китић, званично најбоља рукометашица у историји. Она радикалном мером хоће да скрене пажњу јавности на то да спортско друштво са Црвеног крста губи борбу са дуговима, беспарицом, тешким условима... - Годинама смо ћутали и били у мраку у односу на друга спортска друштва. Ту пре свега мислим на Звезду и Партизан, а знамо колико је Раднички важан и колико је репрезентативаца дао. Ми не тражимо да нам се опрости дуг, само тражимо да нам се да времена и укључи струја, како би могли да радимо и тако сакупимо средства за плаћање дугова. Па и оног од 1.800.000 динара према ЕПС-у. Раднички живи у и од хале на Крсту и то треба имати у виду, рекла је Светлана Китић.
Прочитајте још:

Албанија ослободила Србији пут за НАТО

Турци променили причу: Ивковића нису убили Срби, ухапшено 5 турских хулигана!

Спортисти Радничког годинама тренирају у салама у којима нема грејања због нагомиланих неисплаћених комуналија, а прошлог четвртка је "Крсташима" искључена и струја. Дуг клуба са Црвеног крста према електранама износи пет милиона динара. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА