Најновије

СЛУЧАЈ ЊЕМЦОВ: Украјинска манекенка саучесник у убиству

МОСКВА - Ана Дурицкаја, украјинска манекенка која је била са Борисом Њемцовим у ноћи његовог убиства, саучесник је у овом злочину, пишу руски медији.
Призор са места трагедије (Фото: ЈуТјуб)

Призор са места трагедије (Фото: ЈуТјуб)

Наиме, истрага је утврдила да је она те ноћи са моста бацила један предмет, а касније је утврђено да је то био мобилни телефон. Надзорне камере су снимиле да је у једном тренутку Дурицкаја пришла контејнеру за смеће на мосту Москворецки и бацила мобилни телефон. Истражитељи су нашли мобилни телефон и истрагом је утврђено да је телефон имао уграђен чип који омогућава лоцирање и праћење. Убице су могле да прате њихово кретање на тај начин, а по свему судећи, Дурицкаја је свесно носила овај телефон знајући његову сврху. Борис Њемцов је био либерални политичар и критичар Кремља и Владимира Путина. Убијен је са више хитаца 27. фебруара ове године. У јавности је било познато да се већ дуже време виђа са украјинским фотомоделом Аном Дурицкајом и док су неки тврдили да су пријатељи, други су говорили да му је она љубавница.
Прочитајте још:Џихадисти на само пет километара од Aсадове палатеСнајпериста Берић о страхотама које је видео у Новорусији: Следиће вам се крв у жилама (ВИДЕО)
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА