Најновије

Јерков напала Стефановића

БEOГРAД - Посланица Демократске странке Aлександра Jерков позвала jе данас министра унутрашњих послова Небоjшу Стефановића да истражи, како jе рекла, аферу о свом докторату.
Јерков: Стефановићу, истражи! (Фото: mediacenter.rs)

Јерков: Стефановићу, истражи! (Фото: mediacenter.rs)

“Kада већ хоће да води истраге у скупштинским заседањима, Небоjша Стефановић би могао да истражи аферу око свог доктората, да коначно каже пред колико чланова комисиjе jе бранио своjу докторску дисертациjу, на ком jе jезику писао и да ли jе писао самостално”, рекла jе Jерков новинарима у Скупштини Србиjе. Oна jе коментаришући Стефановићеву изjаву да Боjан Паjтић, председник Владе Воjводине не ради своj посао jер се поjављуjу саопштења ДС, оценила да то више говори о карактеру СНС него било шта друго. “Свако ко мисли да председник странке пише саопштења и да га то спречава да обавља своj посао заиста треба да се запита о свом положаjу и у политици, и у странци и у друштву”, рекла jе Jерков. Oна jе додала да министар Стефановић "себи дозвољава” да на седници скупштине води некакве квази истраге, да говори о истрагама коjе су у току, о некаквоj штети коjа jе настала у Воjводини, а да при томе нема никакве евиденциjе нити било ког поступка коjи се води против било кога од покраjинских функционера.
Прочитајте још:Доктор Мирољуб Јевтић: У Србији и на Западу је већина дискриминисана од стране мањине!
“Kада говори о штети од четири милиона евра коjа jе настала за грађане Новог Сада, Небоjша Стефановић вероватно мисли на штету коjу jе председница скупштине Mаjа Гоjковић начинила грађанима Новог Сада. Постоjи пресуда Врховног касационог суда коjа jасно каже да jе тадашња градоначелница Новог Сада свесно и са намером нанела штету Новом Саду”, закључила jе Jерков. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА