Најновије

Портпарол ПТЈ позвао на батинање Жена у црном јер обележавају албанске жртве?!

БЕОГРАД - Портпарол Противтерористичке јединице МУП-а Радомир Почуча је на свом Фејсбук налогу позвао на линч Жена у црном, пише лист Данас.
Радомир Почуча (фото Фејсбук)

Радомир Почуча (фото Фејсбук)

Наиме, он је на свом Фејсбук профилу на вест да Жене у црном обележавају 15 година од злочина над албанским цивилима на Косову, позвао навијаче да се обрачунају с њима. "Мислим да ово не би требало да се одржи. Господо хулигани, Делије, Гробари, Радовци, Фирмаши, уместо да трошите песнице између себе , а велики сте родољуби удружите се", написао је Почуча и наставио позив на линч у вулгарном тону. Иначе, Почуча је био дугогодишњи новинар ТВ Пинк да би се након 20 година вратио у МУП као Портпарол противтерористичке јединице, закључује лист Данас. Порука на том профилу на Фејсбуку је током јутра уклоњена. Осим неколико реакција на друштвеним мрежама, први који се од званичника огласио поводом овог случаја је заштитник грађана Саша Јанковић. Он је рекао да очекује од МУП-а да утврди аутентичност Фејсбук налога и иницира кривични и дисциплински поступак.  

МУП: Почуча ће остати без уговора

- Министарство унутрашњих послова (МУП) најоштрије осуђује поступак портпарола ПТЈ МУП-а Радомира Почуче који је на свом Фејсбук налогу позвао на линч Жена у црном - изјавио је данас државни секретар тог Министарства Вања Вукић. Вукић је агенцији Бета рекао да Почучи уговор о делу истиче у априлу и да највероватније неће бити продужен. Извор: Данас, Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА