Најновије

(ЕКСКЛУЗИВНЕ ФОТОГРАФИЈЕ) Српски четници на Кримском фронту

  СЕВАСТОПОЉ - Припадници Четничког покрета, који су предходних дана пристигла на Крим као помоћ Русима, већ су преузели одбрамбене задатке, сазнаје Правда у штабу Четничког покрета. На Крим је пристигла тек мања група људи из Четничког покрета који имају задатак да припреме терен за долазак додатних добровољаца уколико буде било потребе, каже саговорник Правде. На фотографијама које су послате са терена, види се да су четници из Србије већ распоређени на контролне пунктове на прилазу криму.    
Команданти Малишић и Живковић у средини

Команданти Малишић и Живковић у средини

- По избијању кризе Украјини, а на позив руских козачких удружења, формирали смо Брзо одељење "Кнез Лазар" и одмах упутили људе на Крим. Командант добровољаца из Србије је Братислав Живковић, док је Милутин Малишић, кога су руски медији грешком потписали као команданта, његов заменик - кажу за Правду у Четничком покрету и додаје да је Малишић командант специјалног одреда "Гарда Вукови".

По доласку на Крим, четници су одржали конференцију за медије, а затим су одмах распоређени на конкретне оперативне задатке. Правда је у директном контакту са Четничким покретом и наставићемо да извештавамо о активностима српских добровољаца на Криму. Прочитајте још: ЕКСКЛУЗИВНО: Oво је један од команданта српских добровољаца на Криму!Српски четници као добровољци стигли у Севастопољ!

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА