Најновије

БЕЛИ ОТКРИО: Жао ми је што нисам освојио власт да могу да крадем

Морамо заједно да покажемо снагу и хтење како бисмо успели да направимо нормалну земљу макар за нашу децу. А то значи да урушимо систем и градимо нови од темеља, казао је у интервјуу за Курир Лука Максимовић, алијас Љубиша Прелетачевић Бели.

Бели (фото: Јутјуб принтскрин)

Он је рекао да му је било баш драго што је "разбио Шекија", али и да очекује да ће "Аца да га прими у своју партију, јер слично размишљају".
- Желимо да све те истрошене главе које су годинама закачене на народну грбачу отерамо у пензију. Ово је само почетак тог процеса - поручио је Бели. 
Прелетачевић је казао да су Родни и Дел Бој приступили СНС и распоређени у Министарство финансија, а да је Хари Потер поставио ултиматум, "или да му оснују министарство магије, или пали у Бугарску на гајбу код Синише Малог".
Бели признаје да не зна шта би радио да је победио и постао председник. 
- Вероватно бих наместио брату и сарадницима неке добре послиће, нема куче за шта да их уједе, а заслужила је и сиротиња мало да ужива и да се бахати.
Упитан да ли је изабрани председник достојна замена за Николића, рекао је да Томи никад и нико неће бити достојна замена. - Каква је то људина, какав је то светски признати стручњак - нагласио је Прелетачевић.
Он је признао да му је жао што није освојио власт и добио прилику да краде, а на питање да ли ће бити кандидат за градоначелника Београда, одговара "Право и једино питање је - хоћу ли бити градоначелник".  Он је рекао да подржава сваки протест, али да не зна чиме су људи незадовољни "кад живе све боље и боље". - Стварно су незахвални - закључује Бели у интервјуу за Курир. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА