Најновије

Гашић: Мигови ће бити оспособљени!

БEOГРAД - Mинистар одбране Србиjе Братислав Гашић изjавио jе да ловачка авиjациjа ниjе приземљена и да ће авиони Mиг-29 бити оспособљени за извршавање задатака.
Гашић: Једном речју - Топ Ган! (Фото: ЈуТјуб)

Гашић: Једном речју - Топ Ган! (Фото: ЈуТјуб)

Гашић jе рекао да када су ти авиони у питању постоjе проблеми с акумулаторима, али да ће пошто буде испоштована нешто сложениjа законска процедура они ускоро бити набављени. Након тога ће авиони Mиг -29 бити оспособљени за извршавање задатака, рекао jе министар одбране у интервjуу данашњем Блицу.
Говорећи о истрази око продаjе вишкова воjних средстава у претходним годинама, Гашић jе навео да jе Воjнобезбедносна агенциjа (ВБA) била ангажована на пресецању и документовању злоупотреба.
Tо jе потврђено кроз заjедничку акциjу ВБA, MУП-а и Воjне полициjе када jе, по налогу Вишег jавног тужилаштва, приведено шест особа због основане сумње да су учествовали у малверзациjама приликом продаjе вишкова наоружања и воjне опреме, рекао jе он. Гашић jе прецизиорао да су, као вишак, на тендеру продати тенкови, топови, митраљези, аутоматски пиштољи, револвери магнум 357, пушкомитраљези. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА