Најновије

СОМБОР: Торнадо рушио кровове!

Ваздушна пијавица налик торнаду сручила се вечерас око 17 сати на рубне делове Сомбора, чупајући дрвеће и воћке, рушећи кровове, носећи ограде и грађевински материјал.
ЈуТјуб скриншот наводног догађаја

ЈуТјуб скриншот наводног догађаја

Оштећено је више од 300 објеката у улицама Ливадској, Ади Ендреа, Филипа Кљајића и Вука Караџића, али нема повређених. Пијавица се спустила, како тврде многобројни очевици, са запада и за само пар минута ковитлаца који је на висини од тридесетак метара витлао подигнуте кровове, воћке, грађевински материјал, бицикле и алате преместио тоне и кубике у комшијска дворишта и баште и на удаљености и до 200 метара. Пијавица је била праћена гласним шиштањем и олујним ветром, као и провалом облака. Захваљујући брзој интервенција грађана и интервентних екипа ватрогасаца, последице су брзо уклоњене, али су многи кровови остали без црепа и кибли. Материјална штета је велика, а већина кућа није била осигурана.
Обавезно погледајте:Шта нам заиста ради ХААРП и колико утиче на олује изнад Србије?Олуја у Хрватској: Глисер се забио у светионик, ветар бацао једрилице…У Пироту олуја чупала дрвеће
Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА