Најновије

(ВИДЕО) Северна Кореја фаворит на Мундијалу! Чекај мало...

Репрезентативци фудбалског тима Северне Кореје играју на Светском првенству у Бразилу, а према наводним извештајима, остварили су три победе, и то над Јапаном са 7:0, Сједињеним Америчким Државама са 4:0 и Кином са 2:0!
Не заиста, али немојте да им кажете, фото: Listverse.com

Не заиста, али немојте да им кажете, фото: Listverse.com

Наиме, медији су пласирали информацију како се на ЈуТјубу може наћи снимак једне севернокорејске ТВ мреже која своје гледаоце обавештава о подвизима њихових хероја у Бразилу. Да ствари буду горе, могућност коментарисања на овај снимак је искључена. На Редиту се нижу расправе о тачности ових информација. Чак је и британски Метро објавио причу о овој медијској манипулацији, додавши како ће се Северна Кореја наћи у финалу са Португалом! Док у стварном свету, финале играју Немачка и Аргентина. Да ли је могуће да власти Северне Кореје иду овако далеко у цензури и манипулацији медијима или је ово само једна западњачка пропаганда? А можда се само неко добро нашалио. У сваком случају, укључите превод на снимку и погледајте сами (титлови на корејском и енглеском). Шта мислите?
Допао Вам се чланак? Погледајте и ово:НЕВЕРОВАТНО: Северна Кореја пружила руку помирења браћи на југу(ВИДЕО) Северна Кореја осудила филм о убиству Ким Џонг Уна као акт тероризмаСеверна Кореја указала на кршење људских права у Америци
Извор: Радио Сарајево

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА