Најновије

АЛБАНСКИ ЕКСТРЕМИСТА ПРЕТИ: После Македоније следећа је Србија, правимо Велику Албанију!

ТИРАНА - Албански историчар и лидер Листе за природну Албанију из Тиране Кочо Данај рекао је у интервјуу за Курир да је Македонија већ мртва, а да је Србија следећа на реду јер се рађа природна Албанија, која ће заузети велики део македонске територије и пола јужне Србије!
Хоће "велику Албанију" википедија

Хоће "велику Албанију" википедија

Најгласнији заговорник идеје стварања велике албанске државе тврди да су протести у Скопљу израз борбе његових сународника да више не буду третирани као грађани другог реда у тој земљи. - Албанци су устали против шовинизма македонске владе . Током протеста сукобили су се са полицајцима који су били наоружани до зуба. Али протести у Македонији морају да се наставе. Корак по корак, та територија мора да буде очишћена и ослобођена сваке религијске или националне разноликости а побуна треба да се трансформише у један свеобухватни покрет чији је циљ коначно спајање са Албанијом, тврди Данај.
Прочитајте још:(ВИДЕО) Војници армије БиХ у Сребреници: Србе треба клати као керове!Вучић: Можете да нас спалите усред Владе, али преговора више нема!
Према његовим речима сви Албанци здушно подржавају идеју и пројекат стварања природне Албаније, чија би територија обухватала Албанију, цело Косово, делове јужне Србије до саме границе са Нишем, западну Македонију, неколико општина на истоку Црне Горе као и област Чамерију на северу Грчке. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА