Најновије

(ВИДЕО) Војни извештај Новорусије открива где су тачно Украјинци "у шкрипцу"

Напад проруских снага на град Мариновка резултирао је заузимањем овог места током јучерашњег дана. Армија ДНР је овим потезом практично блокирала уско грло на јужној граници Украјине. Украјинци су током повлачења остављали своје рањене и возила за собом, стоји у видео извештају који је направио украјински Јужни фронт.
Мариновка означава тачку раздвајања, скриншот

Мариновка означава тачку раздвајања, скриншот

Такође се наводи да су за њима остали прикривени агенти кијевског режима "који ће бити уништени". Такође, до сада необјављен број војника Украјине дезертирао је и спрема се да пређе границу ка Русији, наводи се у извештају. Армија Доњецке народне републике такође је напала село Севернаје, где је претрпела губитке од 50 мртвих и рањених. Тачка је изгубљена.  Два авиона Су-25 оборена су у близини села Саур-Магила док су вршили ваздушне нападе. Планирани напад из Луганска има за циљ да раздвоји један "џеп" украјинске армије од осталих. Борбе се тренутно одвијају близу села Шестје. На југу земље, око Мариновке, налазе се остаци батаљона "Азов" Војске Украјине и 79. модилна бригада. Источно, Украјина има 24. и 72. мобилну ваздухопловну бригаду. [video width="640" height="360" mp4="http://www.pravda.rs/wp-content/uploads/2014/07/juzni-front.mp4"][/video]
Прочитајте:Украјински падобранци са аеродрома у Луганску очајнички моле за помоћ!Малезијски авион оборeн од стране украјинског СУ-25!(УЗНЕМИРАВАЈУЋИ ВИДЕО и ФОТО) Ужас на месту пада авиона у Украјини!
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА