Најновије

"Хилари Клинтон је исхитрена грабљивица"!

ВАШИНГТОН - Бивша америчка државна секретарка Хилари Клинтон је "ватрена поборница рата", рекао је сенатор Ранд Пол и додао да ће, уколико се буде кандидовала за председника, неки гласачи бринути да она не увуче САД у нови рат на Блиском истоку.
Грабљивица: Хилари Клинтон (Фото: ЈуТјуб)

Грабљивица: Хилари Клинтон (Фото: ЈуТјуб)

Пол, сенатор из Кентакија из редова републиканаца, противник америчких интервенција у свету који ће се највероватније такође кандидовати за председника, предвидео је, у интервјуу за мрежу НБЦ (Ен-Би-Си), "изборе који ће довести до преокрета", уколико демократе кандидују "ватрену поборница рата као што је Хилари Клинтон", објавио је "Гардијан".
Прочитајте још:Новинарку отворено позивали на секс!У Кини погубљено осам људи због тероризма
Сенатор Пол, прошле године се успротивио позивима председника Барака Обаме на војну акцију у Сирији, подсећа лист. - Мислим да се демократе највише плаше, да ће на општим изборима на којима ћу се кандидовати, бити много неопредељених и да ће чак и неке демократе рећи: 'Ма, знате шта?' Доста нам је рата!'. Бринемо се да ће нас Хилари Клинтон увући у нови рат на Блиском истоку, јер толико ватрена поборница , рекао је Пол. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА