Најновије

ЖИВКОВИЋ: Четници ће шетати Новим Пазаром тако нам Бог помогао!

МОСКВА - Командант Четничког покрета Братислав Живковић не одустаје од најављене шетње Новим Пазаром.
Братислав Живковић (Фото: Новоросинформ)

Братислав Живковић (Фото: Новоросинформ)

- Многи питају да ли ће срби шетати србским градом Новим Пазаром. Шетње ће браћо бити, шетаћемо тако нам Бог помогaо! План се разрађује како да то изведемо да нас не блокирају. Изроди шаљу поруке да ће нас све стрпати у затвор. а ја им кажем ако има толико места у затворима да похапсите све Србе. Ви сте несрби, вас чекају србски затвори. Најавила се браћа Срби са свих страна: из Републике Србске, Црне Горе, дијаспоре, Косова и Метохије, Војводине…  биће нас. Није више важно ко је позвао, важно је бити тог дана тамо и то баш тог дана када се закаже! - поручује Живковић преко сајта Четничког покрета.
Прочитајте још: ХАОС У НАЈАВИ: Муџахедини из Босне прете четницима – командант Живковић вечерас долази у Србију!ПАЖЊА: Српски четници из Новорусије иду на „први домаћи задатак“ у Нови Пазар!
Живковић је најавио да ће четници у униформама промарширати кроз Нови Пазар као одговор на провокацију Бошњака лојалних муфтији Зукорлићу који су организовали скуп обучени у зелене униформе. Живковић је са својим одредом до недавно био на фронту у Новорусији, а тренутно се налази у Москви. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА