Најновије

(ВИДЕО) Гусле на Маракани, скандирање Ратку и Радовану, на „удару“ Делија Караџић и судије

У тренутку кад је утакмица почињала над Мараканом се развијао разнобојни дим. Делије су, уз звуке своје омиљене песме кад је кишно време, запалили већину припремљених пиротехничких средстава.
Гусле на Маракани (Фото: ЈуТјуб)

Гусле на Маракани (Фото: ЈуТјуб)

Како и обично бива кад је противник Нови Пазар, навијачи Црвене звезде ређали су националистичке песме. Скандирали су током првог полувремена Ратку Младићу и Радовану Караџићу. Истом мелодијом којом су клицали Радовану, наставили су погрдним речима да се обраћају његовом презимењаку Томиславу, председнику ФС Србије. У тренутку кад је утакмица почињала над Мараканом се развијао разнобојни дим. Делије су, уз звуке своје омиљене песме кад је кишно време, запалили већину припремљених пиротехничких средстава. Црвену звезду због тога очекује нова новчана казна од ФСС.
Прочитајте још:
Почетак другог полувремена обележили су звуци гусала, допирали су са северне трибине. Пуних десет минута Делије су у том ритму изводиле једну од песама настале у времену кад је Србија била под Турцима. Није прошла није ова утакмица без увреда Делија на рачун председника ФС Србије Томислава Караџића. Њихова главна тема постао је тек од 80. минута меча. – Толе, одлази! – допирало је са северне трибине Маракане. Нису штедели Звездини навијачи ни судијску организацију: – Фудбалске судије, то су слуге мафије – узвикивале су Делије. Извор: Спортски Журнал

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА