Најновије

(ВИДЕО) Да ли тајни снимак ФБИ потврђује библијско пророчанство о Нефилимима?

Нефилиме масовно називају другим именом, „ванземаљци“. Ови такозвани „ванземаљци“ су умешани у људску врсту још од првог дана. Они нису са друге планете, већ су међудимензионална бића, а према Библији, они су сатански потомци Палих анђела и људи.
Снимак наводног Нефилима у бугарској шуми, ЈуТјуб скриншот

Снимак наводног Нефилима у бугарској шуми, ЈуТјуб скриншот

„Нефилими су били на Земљи оних дана, али и касније, када су синови Божији дошли к ћеркама људи и направили им децу“. Генеза 6:4. Ако нисте веровали у НЛО, ванземаљце или Нефилиме, вероватно хоћете након што погледате слике и снимке који излажу владину документацију о правим сусретима, као и фотографије самих Нефилима. Информације су потврдили највиши извори. Горња фотографија је направљена случајно и настала је у Бугарској а више информација имате у видеу. Наводно, бугарски љубитељи природе снимили су фотографију, која је изазвала пажњу америчког ФБИ и постављена је, заједно са другим неразјашњеним мистеријама, на њиховом званичном веб сајту под одељком "Трезор". „Када су људи почели да се множе на лицу Земље, а ћерке су им се рађале, тада су синови Божији видели ћерке људи које су биле лепе и одабраше их за жене“. Генеза 6:1-4.
Ови ‘Синови Божији’ (Бен Елохим или пали анђели) познати су као Посматрачи. Титула ‘Посматрач’ просто означава ‘онај који посматра’, ‘онај који је будан’ или ‘онај који не спава’. Ова титула се огледа у јединственом односу између Посматрача и људске расе још од древних времена.
Овим анђеоским бићима је дат задатак од Бога да буду чувари људи на Земљи. Њихов задатак је био да пазе на људску врсту и пријављују напредак. Међутим, било им је забрањено да уче људе или буду сексуално активни са њима. Нажалост, неки од њих су се оглушили о Божију команду и постали познати као „Пали анђели посматрачи“. Већина информација које имамо о овим мистериозним Палим посматрачима и њиховим активностима долази из апокрифне књиге Еноха. Али ко је Енох? Према Библији, Енох је био човек који је верно корачао са Богом (Ген. 5:22). Енох је живео кратко пре велике поплаве и Ноја и није ћутао о корупцији око себе. Књига Јуде каже да је прорекао зло на Земљи: „Гле, Господ долази са хиљадама и хиљадама својих светих да свима суди и да их осуди због грешних недела које су починили у својој безбожности и због свих пркосних речи које су му безбожни грешници упутили“ Јуда 1:14-15, НИВ. Енох је био човек пун вере који је веровао Богу и повиновао му се и због тога није искусио смрт, већ га је Бог узео… „…више га није било, јер Бог га је узео“. Генеза 5:24, НИВ Током Еноховог и Нојевог животног века, Пали анђели посматрачи су учили, водили љубав и кварили људе на Земљи. Према књизи Еноха, 200 ‘палих анђела’ се спустило из небеског царства на самиту планине Хермон и били су толико очарани лепотом људских жена да су узели људски облик и спавали са њима. Због овог греха, раса полу-анђела и полу-људи је настала (Генеза 6:4) на Земљи. То су били потомци толико зли да су прождирали месо људи и постали џинови на Земљи. Раса позната као Нефилими. Пали анђели су научили своје жене и децу о асортиману нових технолошких вештина, магијском знању и окултној мудрости.
Слично:„Клинасто писмо о космичким бродовима“ и други докази посете ванземаљских бића
Вођа Азазел је научио људе како да направе мачеве, штитове и оклопе и како да користе метале. Такође је научио жене како да праве накит и шминку. Шемијаза, још један пали анђео посматрач, научио је људе како да користе корење и магијску уметност чарања. Армарос је учио о решавању чарања. Баракијал је подучавао астрологију. Кокабијел је подучавао астрономију. Чазакијел је учио о облацима на небу. Шамсиел о Сунцу. Саријел о Месецу. Пенемуел је дао упутства људима како да читају и пишу, а Кашдејан је учио о дијагнози и лечењу болести и медицини. Као резултат ове корупције, Бог је послао поплаву на Земљу за време Ноја и сви потомци Нефилима су страдали. Према књизи Еноха, 200 палих анђела посматрача постојали су 70 генерација. Од тада, било је повратка палих анђела посматрача – још побуњеника – а оквир 70 генерација је истекао 1900-тих година. Ови пали анђели поново стварају хаос на Земљи и спавају са женама формирајући своје зле потомке Нефилиме, који више нису раса дивова, већ су временом успели да манипулишу ДНК и сада изгледају слично као зелени ванземаљци.
Они су данас инфилтрирали сваки огранак власти и диктирају иза затворених врата. Иако неки негирају њихово постојање, њихов симболизам је веома преовлађујући, а њихово име је веома добро познато. Више их не зову „пали анђели посматрачи“, већ их знамо као мистериозну групу Илуминати!
Ова злогласна бића се помињу и у књизи Откровења: „Шести анђео излио је своју чинију на велику реку Еуфрат, а вода се исушила како би се припремио пут за краљеве с Истока. Тада сам видео три зла духа који су изгледали као жабе; изашли су из уста змаја, из уста звери и из уста лажног пророка. Они су духови демона који изводе чудесне знаке и иду к краљевима целог света, да их припреме за борбу на велики дан Свемоћног Бога…Затим су сакупили краљеве у месту које Јевреји зову Армагедон“. Откр. 16:12-19, 21. Изгледају као жабе, али нису жабе…да ли ти значи да су изгледали као рептили? Да ли су били зелене боје? Да ли је могуће да је Јован говорио о Нефилимима када је писао књигу Откровења? <object width="640" height="360"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/sLJOqYvWUc0?hl=en_US&amp;version=3" /><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="allowscriptaccess" value="always" /><embed src="//www.youtube.com/v/sLJOqYvWUc0?hl=en_US&amp;version=3" type="application/x-shockwave-flash" width="640" height="360" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="allowfullscreen" /></object> Извор: Webtribune.rs, Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА