Најновије

30 разлога због којих нећу да купим карту за ГСП!

Уводе се нова правила у ГСП, а ми бисмо да се присетимо неких од разлога зашто их не треба поштовати. *
Е баш нећу да купим карту, фото: Данубеограду.рс

Е баш нећу да купим карту, фото: Данубеограду.рс

1. Зато што апарат никада није рекао „Имате довољно кредита", а нећу да ме неко дискриминише за моје паре. 2. Зато што слушам шта је рекао градоначелник, а још пре две године је рекао да не плаћам карту. 3. Зато што на валидаторима све пише латиницом коју ја не морам да знам. Пише у Уставу. 4. Зато што сам ја ћерка Јоргованке Табаковић, хајде бежи! 5. Зато што ја као феминисткиња нећу да плаћам карту када већ није онај мушкарац тамо. 6. Јер сам карту већ платио слањем силних *011* порука које нису дале тачну информацију. 7. Зато што ме нико није обавестио да бус мења трасу, па сада морам и пола сата да идем пешке. 8. Јер ако возач нема ситно кад ми продаје карту, не морам да имам ни ја кад је купујем. 9. Зато што сам вашем колеги контролору дао 500дин. „за кафу", а није ми вратио кусур. 10. Зато што је излаз ван станица мени забрањен, а шоферу који скокне по бурек није. 11. Јер сте опростили свима дугове за казне пре неколико година, а ја памтим и нећу опет да испаднем будала. 12. Јер сте рекли да дневна карта важи 24ч, а важи 20ч јер немаш где да је откуцаш од поноћи до 4ч. 13. Зато што скупљам паре за нове панталоне пошто сам старе поцепао на вашем седишту. 14. Зато што ни возач не поштује правило о забрани причања са возачем. Малопре ми рекао. 15. Зато што штедим новац да платим казну јер немам карту. 16. Јер ни контролори Апекса немају карту, а нису у повлашћеним категоријама нити запослени у ГСП-у. 17. Зато што мењате правила на три месеца, па сам мислио да сте увели и правило да се карта не купује. 18. Јер нећете да ми то рефундирате ако се аутобус запали. 19. Јер нећете да ми то рефундирате ако нестане струје, па трола не може даље. 20. Јер нећете да ми то рефундирате ако се неко паркира на шинама, па трамвај не може даље. 21. Пошто аутобуси не поштују време поласка, и ја могу да кажем контролору да ћу касније купити карту. 22. Јер милион обећања о климатизованом превозу није испуњено. 23. Зато што сам финансирао ГСП из буџета и када сам се возио својим колима. Од мене доста. 24. Зато што сам покушао да је купим код возача, али нисам хтео да узнемиравам човека док чита нешто о Станији. 25. Зато што сам је купио у ствари, али ми је пропала кроз ову рупу (покажеш на под аутобуса).
Прочитајте још:(ВИДЕО) Он се извињава, она се и даље дури, а онда је он…(ВИДЕО) НИЈЕ СМЕШНО: Џиновски паук напада људе по улици!
6. Зато што немам руке које могу дохватити валидатор, госпођо! Ово је ипак 50-ица. 27. Зато што сам се улепио у жваку у превозу, па сам морао да купим средство за скидање. 28. Јер кршите закон и нисте омогућили вожњу особама са инвалидитетом. 29. Јер тај новац могу уплатити фондацији која би саградила монтажну кућу у Обреновцу. 30. Јер нећу. *Куповина карте у возилима градског превоза је обавезна, а за непоштовање је могуће плаћање доплатне карте.Сврха овог текста није вређање или ниподаштавање било кога већ искључиво хумор и забава. Извор: дневно.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА