Најновије

Неди Украден одузели имовину!

ТИВАТ - Певачица Неда Украден, која већ 40 година има кућу за одмор у тиватском насељу Лепетани, и њен комшија Василије Пивљанин, саопштили су да им општина Тиват и инвеститори у градњи станова под плаштом јавног интереса одузимају имовину.
Неда остала без викендице Принтскрин: Јутјуб

Неда остала без викендице Принтскрин: Јутјуб

- Овде имам кућу од 1975. године, а 1989. сам купила у њеној близини још један плац од 359 квадрата. Када сам недавно тражила грађевинску дозволу да ми ћерка и зет на том плацу сазидају нешто за себе, испоставило се да је од мог плаца волшебно нестало скоро 90 квадрата, који су приписани суседним парцелама. У међувремену, појавио се Рус који годинама зида станове за продају у Лепетенима и затражио да му продам плац рекавши ми - не можеш ти ту ништа градити јер немаш довољно површине, одузети су ти квадрати за пут, огорчена је Неда Украден.
Прочитајте још:

(ФОТО) Карлеуша полугола прошетала поред Ајфелове куле!

(ФОТО) Ћерка Бориса Бизетића се скинула и сликала селфи!

Она скоро свако лето проводи у Лепетанима у које је, како каже, заљубљена и које свуда промовише. У октобру прошле године, када није била ту, стигао је допис да јој се изузима по око 50 квадрата површине спорног, али и оближњег плаца на коме јој је кућа "за потребе изградње приступног пута парцелама 27/1, 27/2 и 27/3 КО Лепетани“. Реч је о три парцеле у непосредној близини (степенасто постављене ливаде), које су, у међувремену, један од комшија Ванчо Апостолов из Македоније и његова сестра Радмила, продали. - Апостолов, који и сада има кућу са двориштем испод нас, уз сами пут Тиват-Котор, имао је прилазни пут преко тог дела свог имања на три плаца изнад куће, које је продао блиским сродницима главне администраторке општине Тиват Јованке Лаличић. Међутим, он је након продаје ставио капију на дно свога плаца, а нови власници сада преко туђега хоће да иду до имовине коју су купили, рекла је Украденова, додајући да је покренула “вансудски поступак утврђења међа“ и да је вештак геодета констатовао да су делови њеног плаца већ раније доспели у границе имовине које је Апостолов препродао. - Сада су на сцени својеврсне уцене - не дају ми грађевинску дозволу јер не пристајем на такву њихову парцелизацију у којој су већ присвојили део моје имовине, а хоће још да постојећи колски прилаз нашим кућама продуже до својих парцела и са постојећа 3,5 метра, прошире на шест  метара, као да је реч о магистрали. Ја им то сигурно нећу тек тако дозволити, тврди популарна пјевачица. Она, као ни њен комшија Василије Пивљанин, није била обавештена када је израђиван важећи ДУП Лепетана, у који су  уцртане нове димензије спорног пута. Пивљанин додаје да се, да би се тај пут градио, мора срушити главни потпорни зид који држи његову кућу и имање. Извор: Вијести.ме

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА