Најновије

Животна драма Ане Штајдохар!

БЕОГРАД - Ана Штајдохар, која се породила крајем прошле недеље, месец и по дана пре предвиђеног рока, пролази кроз најтеже тренутке у животу.
Тешки тренуци: Ана Штајдохар (Јутјуб)

Тешки тренуци: Ана Штајдохар (Јутјуб)

Певачица и њен супруг, музичар Никола Демоња, даноноћно брину о здрављу њихове ћерке, која се налази у инкубатору. Како Курир сазнаје од извора из породилишта у Вишеградској, њихова мезимица осим мале килаже има проблем и са дисањем, што зна да се деси са превремено рођеним бебама. Мрвица, како Ана и Никола називају бебу, налази се у инкубатору на интензивној нези.
Прочитајте још:

Неди Украден одузели имовину!

(ФОТО) Карлеуша полугола прошетала поред Ајфелове куле!

- Иако је на порођају било све у реду, беба се касније није понашала уобичајено, а лекари су на прегледу приметили да тешко дише. Педијатри су одмах закључили да су неопходне детаљне анализе како би се видело шта тачно отежава дисање. Бебу су исти дан пребацили у инкубатор, а уз одговарајућу негу и терапију коју добија у наредних неколико дана све би требало да буде у најбољем реду - открива добро обавештени извор и наставља: - Ана је јуче пуштена из породилишта, док је беба остала. Она је забринута и нон-стоп се саветује са лекарима. То је све нормално јер јој је ово прво дете и нема искуства, а овакве ствари се дешавају - тврди извор. Анин страх је оправдан, поготово ако се узме у обзир да је пре две године изгубила бебу када је доживела спонтани побачај. Курир је позвао популарну певачицу, која је деловала више него забринуто: - Молим вас да разумете то што сад нисам расположена за причу јер је моја беба у инкубатору. Једва чекам да се ова агонија заврши и да моја ћерка дође кући. Није тренутак да причам о порођају нити да дајем било какве изјаве. Хвала вам што сте позвали, али не бих ништа више рекла на ту тему - љубазно  је рекла Ана. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА