Најновије

"Велики брат" у ГСП-у

БЕОГРAД - Град Београд планира да за 860 возила градског саобраћаjног предузећа набави камере, изjавио jе данас градски секретар за саобраћаj Душан Рафаиловић коjи jе осудио вандалске нападе на возила ГСП.
Камере у ГСП-у (Фото: ЈуТјуб принтскрин)

Камере у ГСП-у (Фото: ЈуТјуб принтскрин)

Истакавши да град настоjи да набави камере за возила градског превоза, Рафаиловић jе рекао да тренутно има 220 возила са камерама коjе бележе активности испред и у возилу. "План jе да се за око 860 возила ГСП Београд обезбеде камере коjе ће бити распоређене у возилима. Tо jе начин да подигнемо ниво безбедности путника и возача. Увођење видео надзора jе у завршноj фази и у наредних десетак дана би требало да буде отварање понуда, поступак jавне набавке jе у току, тако да се надам да ће камере врло брзо бити у возилима", истакао jе Рафаиловић гостуjући на TВ Пинк. Oн jе рекао да jе причињена велика штета на три аутобуса ГСП-а коjа су била предмет вандалских напада. "Tо су озбиљни трошкови у ситуациjи када држава и Град Београд улажу огромне напоре да успоставе стабилан систем финансирања, наплате трошкова, а и наплате превоза. Подједнако jе важна безбедност и путника и возача", рекао jе Рафаиловић.
Прочитајте још:Запалио се аутобус ГСП-а, “пали“ отказиАутобус ГСП-а ударио у дрвоДа ли пси и мачке имају право да се превозе у возилима ГСП?
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА