Најновије

ЛЕГЕНДА: Уругвајски председник Мухика повезао стопера

МОНТЕВИДЕО - Мушкарац који је стопирао на путу на југозападу Уругваја изненадио се када се зауставило возило у којем се возио председник државе Хозе Мухика са супругом, известио је лист Ел Обсервадор.
Уругвајски председник Хозе Мухика (Фото: flickr)

Уругвајски председник Хозе Мухика (Фото: flickr)

Герхалд Акоста, радник фабрике целулозе у граду Монтес дел Плата враћао се кући, покушавајући да подигнутим палцем заустави неки аутомобил. "Ходао сам неко време, прошло је између 25 и 30 аутомобила, нико се није зауставио", испричао је Акоста за тај лист. Затим се, како је рекао, зауставило возило иза ког је био други аутомобил чији га је возач питао где иде. Рекао му је да иде у Хуан Ласазе и возач је одговорио да га може повести до председничкe резиденцијe и да седне у комби у којем је седeла жена за коју је одмах помислио да јe познаје. То је била Лусиа Тополански, сенатор и супруга председника Мухике и њихова куја Мануела, као и сам председник Мухика. Акоста је на Фејсбук поставио фотографије возача и написао да су га повезли малим делом пута, али да су били јако љубазни. Познат по свом непоштовању протокола и скромном животу, председник ће напустити своју функцију 1. марта, након петогодишњег мандата током ког се истицао по својој једноставности.
Прочитајте још:(ВИДЕО) Интервју с председником државе започео паљењем џоинта!Погледајте цео говор председнице Аргентине који је широм света цензурисан
Извор: tportal.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА