Најновије

(ВИДЕО) Погледајте нови зимски екстремни спорт који је све популарнији у Русији

РИБИНСК - Руски омладинци, креативни када су "лудорије" у питању, показали су свету још један "екстремни спорт" из њихове "кухиње". За овај "спорт" потребни су вам снег, аутомобил, сајла, ватрушка (гумени "шлауф" за санкање) и глад за адреналином.
Ауто-ватрушке (Фото: ЈуТјуб принтскрин)

Ауто-ватрушке (Фото: ЈуТјуб принтскрин)

"Ауто-ватрушке" како називају ову забаву која је све популарнија међу младима у Русији, свакога дана пуни болнице широм Русије. Све већи број повређених чини да ова игра прераста у друштвени проблем за који почињу да се интересују и руске власти. И док се млади забављају, ризикујући озбиљне повреде, власти апелују на њих да се обуздају јер таква "игра" носи са собом последице, и то не само од повреда, него и од стране саобраћајне полиције, чији представник каже да је, према прописима, "забрањено превозити особе ван кабине аутомобила", што ће бити санкционисано казнама од по 1.000 рубаља. Полиција трага за возачима аутомобила са снимака који су постављени на интернету.
Погледајте још:(ВИДЕО) „Идеалне мере“ женског тела(ВИДЕО) Овај град се преко ноћи претворио у санту леда, али буквално(ВИДЕО) Дошла с каменом да опљачка златару па јој спале гаће
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА