Најновије

(ВИДЕО) ТРАГЕДИЈА: Експлозија у Мексико Ситију оставила породилиште у рушевинама, броје се жртве

МЕКСИКО СИТИ - Најмање седам особа, укључујући и четири новорођене бебе је погинуло, 54 је повређено, а међу њима 22 детета, након што је експлодирао камион цистерна испред једног породилишта у Мексико Ситију.
Експлозија у породилишту у Мексико Ситију (Фото: ЈуТјуб принтскрин)

Експлозија у породилишту у Мексико Ситију (Фото: ЈуТјуб принтскрин)

На фотографијама са места догађаја видљиво је да је зграда породилишта претрпела велика оштећења, а до болнице су брзо дојуриле бројне интервентне екипе које настоје да спасе затрпане људе. Први у помоћ повређенима прискочили су случајни пролазници, који су успели да спасу осморо новорођенчади. Породилиште се налази у западном делу града, а након детонације над тим подручјем могао се видети огроман облак дима. Већина има повреде од разбијеног стакла у тренутку експлозије, а неки су доживели нервни слом, рекао је шеф националне агенције за цивилну заштиту Луис Фелипе Пуенте, који није искључио могућност да под рушевинама има још жртава. Око 40 одсто болнице је уништено у експлозији, преноси АФП.
Прочитајте још:ЧУДО ПРИРОДЕ: Овако изгледа изненадна ерупција вулкана у Мексику (ВИДЕО)БИЗАРНА ТРАГЕДИЈА: Крикеташ убио колегу лоптицом, сада страхују да не дигне руку на себе
Извор: Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА